Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο!

11:39 - 01/08/2020

Ώρες αγωνίας για την Μαίρη Χρονοπούλου καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα από τη Δευτέρα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον... The post Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύσκολες στιγμές για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σταρ του ελληνικού σινεμά

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα Η87χρονη σταρ του The post Δύσκολες στιγμές για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σταρ του ελληνικού σινεμά appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ώρες αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλουγια την Μαίρη Χρονοπούλου - Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Δύσκολες στιγμές για την Μαίρη Χρονοπούλου η οποία νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο νοσοκομείο.Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο καρδιολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό, είχε πρόβλημα στον πνεύμονα, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και εισήχθη στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Παιανία.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κατανυκτικό τριήμερο με 50 συναυλίες

Survivor: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής – Η τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του

Ο ωραιότερος κορμός σοκολάτας είναι του Πέτρου Συρίγου – Η πιο εύκολη συνταγή

Συντάξεις: Ξεκλειδώνουν αναδρομικά για ΕΑΣ και άλλες 7 κατηγορίες συνταξιούχων – Ποιοι και πόσα περιμένουν να πάρουν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα [πίνακες]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 16 Απριλίου

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου ξεκινούν στην Αθήνα συναντήσεις Ελλάδας – Τουρκίας για τα ΜΟΕ