#Μαίρη Χρονοπούλου

Μαρία Κανελλοπούλου: «Λύγισε» στον αέρα - Η άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου

NewsBomb
Μαρία Καννελοπούλου και Ναταλία Δραγούμη κάνουν reunion Περισσότερα...
13:00 16/04/2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τον θάνατο της ηθοποιού – «Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την χτύπησε στο κεφάλι» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
«Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία για τη Μαίρη Χρονοπούλου γύρω από τον θάνατο της. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα…» Για την Μαίρη Χρονοπούλου και τον θάνατο της, ύστερα από την εισαγγελική παραγγελία που άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων, μίλησε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο […] Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τον θάνατο της ηθοποιού – «Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την χτύπησε στο κεφάλι» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 31/03/2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της – Δεν βρέθηκε ποτέ το ματωμένο νυχτικό

empisteutiko.gr
Μυστήριο γύρω από τον πραγματικό θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Ο δικηγόρος της ζητάει από την εισαγγελεία να ερευνηθούν ξανά τα αίτια Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η έρευνα για τα αίτια θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου με τον δικηγόρο της να έχει στείλει αίτημα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών με στόχο να ερευνηθούν ξανά οι λόγοι που πέθανε. Στη ΓΑΔΑ συνεχίζεται η […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της – Δεν βρέθηκε ποτέ το ματωμένο νυχτικό appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 28/03/2024

Ναταλία Δραγούμη για Μαίρη Χρονοπούλου: «Κατέβαινε με μια διάφανη ρόμπα φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία γύρισε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε τη συνεργασία με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου 32 χρόνια νωρίτερα. Έκανες το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο το 1992 στο σίριαλ «Μάνα είναι μόνο μία» πλάι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή; «Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από […]
17:00 22/02/2024

Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της

Newsit
“Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό” δήλωσε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μαίρη Χρονοπούλου. «Αυτό με την εικόνα το είχαμε με ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 12/02/2024

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Τελευταία η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου, εάν δεν πήγαινες πολύ κοντά»

zappit.gr
Στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Watch Next» μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο γνωστός σκηνοθέτης φιλοξενήθηκε στην CosmoteTV και μεταξύ […] The post Σωτήρης Τσαφούλιας: «Τελευταία η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου, εάν δεν πήγαινες πολύ κοντά» appeared first on Zappit.
21:00 22/01/2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Τσακωμός για την τέφρα της και το τί θα γίνει

Newsit
Τρεις μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή. Η μεγάλη ηθοποιός είχε ζητήσει να καεί και υπάρχει κόντρα σχετικά με το τι θα γίνει με την τέφρα της.  Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου άφησε μέρος της περιουσίας της η Μαίρη Χρονοπούλου, είχε πει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Τσακωμός για την τέφρα της και το τί θα γίνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 08/01/2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με την τέφρα της ηθοποιού – Πού βρίσκεται 3 μήνες μετά τον θάνατό της;

govastileto.gr
Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες και το θρίλερ με την τέφρα της συνεχίζεται ακόμα. Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί από τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, έπειτα από επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού η τέφρα της θα τοποθετούνταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κτήματος όπου είναι χτισμένο το […]
12:00 08/01/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Η Φίνος Φιλμ μας εύχεται καλή χρονιά με μια απολαυστική ανασκόπηση του 2023

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Η Φίνος Φιλμ μας εύχεται καλή χρονιά με μια απολαυστική ανασκόπηση του 2023 30/12/2023 Η Φίνος Φιλμ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και με αφορμή τις διάφορες παγκόσμιες ημέρες, δημοσιεύει και ένα βίντεο με τις αντίστοιχες ατάκες από τις ταινίες της. Τώρα, συγκέντρωσε όλα αυτά τα πλάνα σε ένα βίντεο για να ευχηθεί για την Πρωτοχρονιά. «Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023 έφτασε! Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι με υγεία και αγάπη!», αναφέρει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα του βίντεο, την οποία συνοδεύει με δύο emoji από κλακέτες και ένα emoji με μια φωτογραφική μηχανή. Στο τέλος του βίντεο, τιμάει όλους τους μεγάλους ηθοποιούς που μας άφησαν φέτ
13:46 30/12/2023

"Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός - Αγαπούσε τα παιδιά": Ποιοι λίγοι φίλοι βρέθηκαν στο μνημόσυνό της [εικόνες]

thetoc.gr
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, παρουσία λίγων καλών φίλων της ηθοποιού, τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου
23:09 11/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο 40 μέρες από τον θάνατό της – Παρών ο πρώην σύντροφός της

tlife.gr
Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία συναντήθηκαν το σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου οι φίλοι και To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο 40 μέρες από τον θάνατό της – Παρών ο πρώην σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 11/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο της αξέχαστης ηθοποιού

okmag.gr
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο αφιερωμένο στη μνήμη Μαίρη Χρονοπούλου. . Εκεί βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και ο Νίκος Σταγόπουλος με τον οποίο έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Το «παρών» έδωσαν οι καλοί της φίλοι Μάκης Δελαπόρτας και Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και ο Κώστας […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο της αξέχαστης ηθοποιού appeared first on OK! Magazine.
14:58 11/11/2023

Στο φως η χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου- Οι καταθέσεις στην Ελβετία και τα χρήματα στην Εριέττα Κούρκουλου

thecaller.gr
Στο φως ήρθε μία χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, την οποία είχε συντάξει η ίδια τον Απρίλιο του 2019 και την είχε δείξει στον άλλοτε σύντροφό της και φίλο της Νίκο Σταγόπουλο.Στο φως ήρθε μία χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, την οποία είχε συντάξει η ίδια τον Απρίλιο του 2019 και την είχε δείξει στον άλλοτε σύντροφό της και φίλο της Νίκο Σταγόπουλο.Όπως είπε στην «ON time» και τη Σάσα Σταμάτη ο Νίκος Σταγόπουλος, τη συγκεκριμένη διαθήκη τού την είχε δείξει η Μαίρη Χρονοπούλου τον Ιανουάριο […]
08:00 08/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Ψεύτικη η χειρόγραφη διαθήκη της

olympia.gr
Κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν ότι έχουν στα χέρια τους την χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά υπέπεσαν σε γκάφα ολκής! Aπο τον Γιάννη Αρμουτίδη «Αυτό το έγγραφο το έγραψα εγώ την ώρα που μου το υπαγόρευε. Είναι ένα είδος συμφωνητικού. Είναι ο δικός μου γραφικός χαρακτήρας και σε καμία περίπτωση δεν είναι της Μαίρης Χρονοπούλου! […] Μαίρη Χρονοπούλου: Ψεύτικη η χειρόγραφη διαθήκη της - olympia
20:28 07/11/2023

Αυτή είναι η ιδιόχειρη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου: Οι οδηγίες για την κηδεία, ποιους ήθελε να στηρίξει (βίντεο)

irafina.gr
Στις 11 Απριλίου 2019 η Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε η ίδια τη διαθήκη της. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν η ηθοποιός ήθελε όταν πεθάνει, η σορός της να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών που εδρεύει στην Παιανία και μετά στην οικία της, από όπου θα αναχωρούσε βράδυ για τη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί. Όπως έγραψε η ίδια, […]
17:46 06/11/2023

Κώστας Πρέκας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Η παρουσία μου της έκανε κακό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Πρέκας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ελληνική […] The post Κώστας Πρέκας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Η παρουσία μου της έκανε κακό» appeared first on Zappit.
10:00 06/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην οικιακής βοηθού – «Τη βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου, ήταν πραγματική κυρία»

okmag.gr
Την Τετάρτη (1/11) ανοίχτηκε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έφυγε πό τη ζωή πριν από έναν μήνα. Ως κληρονόμους είχε ορίσει την πρώην οικιακή βοηθό της, τη Λαμάρα, που ήταν δίπλα της για 13 χρόνια, αλλά και το «Χαμόγελο του παιδιού». Για πρώτη φορά η πρώην οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Λαμάρα, -στην […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην οικιακής βοηθού – «Τη βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου, ήταν πραγματική κυρία» appeared first on OK! Magazine.
14:58 02/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου – πρώην οικιακή βοηθός: Μου έλεγε «Λαμαρίτσα μου είμαι ευχαριστημένη και ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα»

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή της Super Κατερίνα μίλησε για πρώτη φορά η πρώην οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Λαμάρα και εξέφρασε τα συναισθήματά της για την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και όσα είχαν μοιραστεί. Στη διαθήκη της η Μαίρη Χρονοπούλου φαίνεται ότι της άφησε το πατρικό της σπίτι. «Το 2001 ήταν που ήρθα και το 2021 έφυγα γιατί γέρασα κι εγώ. 20 χρόνια δεν είναι λίγα, είναι ολόκληρη ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ, αφάνταστα μου λείπει. Και η Ελλάδα μου λείπει και η κ. Μαρία μου λείπει. Όταν σκέφτομαι ότι θα έρθω Ελλάδα και δεν θα είναι η κ. Μαίρη, τρελαίνομαι», δήλωσε αρχικά η Λαμάρα. «Την βλέπω στον ύπνο μου κάθε βράδυ. Ορκίζομαι! Ήταν κυρία απέναντί μου, πραγματική! Αυτό που μου έλεγε είν
12:00 02/11/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διαθήκη της και η δημιουργία βραβείου

tlife.gr
Με δημόσια ανακοίνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απαντά για τη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη διαθήκη της και η δημιουργία βραβείου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 01/11/2023

Χαμόγελο του Παιδιού για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Να μη διασύρεται το όνομά της

in.gr
«Κάθε άλλη πληροφορία, φήμη, άποψη ή εικασία που δημοσιοποιείται, να βλάψει μόνο μπορεί τη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου»
22:00 01/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load