Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

00:03 - 02/08/2020

Σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου, είναι του Οσίου Ιουστινιανού Β’ του βασιλέως. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζει ο Ιουστινιανός. Ανατολή ήλιου: 06:29 Δύση ήλιου: 20:33 Σελήνη 13.5 ημερών   The post Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω - σε γέμιση)     Κριός   Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για μέλη της οικογένειας σας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Λίγες οι "υποχρεώσεις" του σημερινού εορτολογίου... Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Zώδια-Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι λέει το ζώδιο σου για σήμερα; Κριός Η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Συνολικά βέβαια δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Αυγούστου: Οσία Φωτεινή η Κυπρία

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Αυγούστου σύμφωνα με το εορτολόγιο: Πότε έζησε ακριβώς η Οσία Φωτεινή (γνωστή στην Κύπρο και σαν Αγία Φώτου η θαυματουργός) και ποια ήταν η καταγωγή της, δεν γνωρίζουμε. Η παράδοση μας λέει πώς γεννήθηκε στο Ριζοκάρπασο από απλοϊκούς, αλλά ευλαβείς γονείς. Το άρθρο Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Αυγούστου: Οσία Φωτεινή η Κυπρία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Οσία Φωτεινή η Κυπρία: Τι γιορτάζουμε σήμερα 2 Αυγούστου

Στις 2 Αυγούστου εορτάζει η Οσία Φωτεινή η Κύπρια ή όπως είναι αλλιώς γνωστή η αγία Φωτού. Η φωτώνυμη αυτή οσία έζησε κατά την πρώιμη βυζαντινή περίοδο, μια περίοδο όπου ο γυναικείος μοναχισμός γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση. Το άρθρο Οσία Φωτεινή η Κυπρία: Τι γιορτάζουμε σήμερα 2 Αυγούστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι, στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια. Σποραδικοί όμβροι στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, οπότε στην Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 3 με 5 βαθμούς. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αγία Φωτού – Εορτολόγιο: Η Αγία Φωτεινή η Κυπρία – 2 Αυγούστου

Εορτολόγιο: Αγία Φωτού - 2 Αυγούστου. Η Αγία Φωτεινή η Κυπρία. Ανάμεσα στο πλήθος των οσιακών μορφών, που με τους ασκητικούς ιδρώτες, τα ρεύματα των δακρύων της κατανύξεως και τους λοιπούς θεοφιλείς καμάτους τους άρδευσαν και αγίασαν, απ’ άκρη σ’ άκρη, τη φιλάγια της Κύπρου γη, είναι γνωστή και μία μικρή σε αριθμό ομάδα αγίων γυναικών. Το άρθρο Αγία Φωτού – Εορτολόγιο: Η Αγία Φωτεινή η Κυπρία – 2 Αυγούστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Κριός Η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Συνολικά βέβαια δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Κάνε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δείτε τι καιρό θα κάνει την Κυριακή 2 Αυγούστου

Δείτε τι καιρό θα κάνει την Κυριακή 2 Αυγούστου on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Δείτε τι αναφέρουν οι… βιτρίνες των αθλητικών εφημερίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Το άρθρο Πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο Κυριακή 2 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εορτολόγιο Κυριακή 2 Αυγούστου: Σήμερα η εκκλησία γιορτάζει την Ανακομιδή […] Το άρθρο Εορτολόγιο Κυριακή 2 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου

Δείτε, σύμφωνα με το εορτολόγιο, ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου 

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να […] The post Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ο καιρός για σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ποια γιορτή είναι σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Ο Απόστολος της Κυριακής 2 Αυγούστου 2020. Κυριακής Η Ματθαίου. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου. Ο Άγιος Θεόδωρος ο Νεομάρτυρας που μαρτύρησε στα Δαρδανέλια. Η Οσία Φωτεινή η Θαυματουργός η Κυπρία (Αγία Φωτού). Επιστολή Αποστόλου Παύλου – Προς Κορίνθιους Α’: Σχίσματα στην εκκλησία. Αποστολικό ανάγνωσμα κατά την Κυριακή […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

The post Ο καιρός σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη