Κορονοϊός: Συναγερμός στο Άγιο Όρος - Μεγάλη ανησυχία

08:39 - 02/08/2020

Ανησυχία στον Άθω.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Θετικός ο Μίροσλαβ Στόχ

Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ.Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ο ποδοσφαιριστής που βρλεθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τον Σλοβάκο άσο να το ανακοινώνει με χιουμοριστικό τρόπο σε ανάρτησή του στο Instagram.Αναλυτικά έγραψε: «Όπως μάθατε από τα μέσα ενημέρωσης. στην ομάδα βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού. Δυστυχώς, ο "τυχερός" είμαι εγώ. Μην ανησυχείτε, είμαι καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα και θα επιστρέψω σύντομα στις προπονήσεις, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Ευχαριστώ τον Θεό, για το γεγονός ότι τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν αμέσως η οικογένεια μου, οι συμπαίκτες μου και τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά. Ακολουθώ τις συμβουλές των γιατρών και μένω ασφαλείς σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Άγιο Όρος – Μεγάλη ανησυχία

Ανησυχία στον Άθω. Όπως είναι γνωστό, το Άγιον Όρος επισκέπτονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, και όχι από κάποια συγκεκριμένη περιοχή, το ιατρικό παρελθόν των οποίων δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί. Επιπλέον επικρατεί προβληματισμός και για τον συνωστισμό σε αγιορείτικα πανηγύρια, και μάλιστα σε μικρούς χώρους, όπως κελιά, σκήτες, μονές με μικρά καθολικά κ.ά. Κάποιες […] The post Κορονοϊός: Συναγερμός στο Άγιο Όρος – Μεγάλη ανησυχία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες