Μαίρη Χρονοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

01:15 - 03/08/2020

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου… Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα από τη περασμένη Δευτέρα, λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού δείκτη οξυγόνου που είχε. Η Μαίρη Χρονοπούλου σύμφωνα με το faysbook.gr, πλέον είναι καλά, αφού ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της

Εξιτήριο πήρε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Η αγαπημένη ηθοποιός, […] The post Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο και μιλάει για την κατάσταση της υγείας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου… The post Μαίρη Χρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά εξιτήριο από το νοσοκομείο! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, δεν με απασχολεί»

Οι πρώτες δηλώσεις της σπουδαίας ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο vita.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers

Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο:Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη...

Mετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της η  Μαίρη Χρονοπούλου, εξιτήριο και το Σαββάτο επέστρεψε στο σπίτι της. Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια μίλησε σστην εφημερίδα “On time” και στη Σάσα Σταμάτη και εξομολογήθηκε πως είναι πολύ ταλαιπωρημένη. "Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα".  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου [2]πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Λήξη συναγερμού για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είχε αίσιο τέλος, καθώς η ίδια βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της στην Παιανία. Όπως έγινε γνωστό σχετικά πρόσφατα, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο την προηγούμενη Δευτέρα, όπου […] The post Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο»

Mίλησε για την κατάσταση της υγείας της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο