“Κλέψε Λιγότερο” του Ντάριο Φο από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου

15:51 - 03/08/2020

στις 5 Αυγούστου στον Κήπο Ξενία Με την παράσταση «Κλέψε Λιγότερο» του Ντάριο Φο την Τετάρτη, 5 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον Κήπο Ξενία, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2020 με τίτλο «Ο δικός μου τόπος είναι ο Πολιτισμός». Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου «Η Αυλαία» συνεχίζοντας την πολιτιστική ... The post “Κλέψε Λιγότερο” του Ντάριο Φο από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κλέψε Λιγότερο» από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου, στον Κήπο Ξενία

Με την παράσταση «Κλέψε Λιγότερο» του Ντάριο Φο την Τετάρτη, 5 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον Κήπο Ξενία, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2020 με τίτλο «Ο δικός μου τόπος είναι ο Πολιτισμός».

Διαβάστε το στο thebest.gr

“Κλέψε Λιγότερο” του Ντάριο Φο από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου

AgrinioPress “Κλέψε Λιγότερο” του Ντάριο Φο από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου Με την παράσταση «Κλέψε Λιγότερο» του Ντάριο Φο την Τετάρτη, 5 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον Κήπο Ξενία, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2020 με τίτλο «Ο δικός μου τόπος είναι ο Πολιτισμός». Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου «Η Αυλαία» συνεχίζοντας την πολιτιστική της διαδρομή τα τελευταία 10 χρόνια … “Κλέψε Λιγότερο” του Ντάριο Φο από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα