#Καλοκαίρι

Πόλεμος: Που θα πάνε καύσιμα;

Newsauto.gr
Ενώ όλα έδειχναν ότι το Καλοκαίρι θα έμπαινε με αισιοδοξία για τις τιμές των καυσίμων δηλαδή για την τσέπη μας για άλλη μια φορά, ξαφνικά, ήρθαν τα πάνω, κάτω… Ο παγκόσμιος οικονομικός χάρτης περνάει συνεχώς μέσα από διάφορους κυματισμούς. Εν μέσω της παγκοσμιοποίησης και της διαρκούς τεχνολογικής εξέλιξης, οι διεθνείς αγορές προσαρμόζονται σε νέες πραγματικότητες. […]
11:00 14/04/2024

Καιρός: Καλοκαίρι με 30 βαθμούς μέχρι τη Δευτέρα – Έρχονται λασποβροχές από την Τρίτη

irafina.gr
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τον καιρό να δείχνει τα ζεστά του… δόντια ήδη από σήμερα, με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει 30άρια. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αύριο Κυριακή το σκηνικό του καιρού δεν αναμένεται να αλλάξει πολύ σε σχέση με […]
23:46 13/04/2024

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Καλοκαίρι με 31 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο και έρχεται περισσότερη ζέστη από Δευτέρα

empisteutiko.gr
Η ίδια θερμοκρασιακή ανωμαλία θα παρατηρηθεί και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, σύμφωνα με τον μετεωρόλογο Γιώργο Τσατραφύλλια Από τα πρώτα πολύ ζεστά Σαββατοκύριακα της φετινής χρονιάς θα είναι το προσεχές σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια καθώς τα θέρμομετρα θα δείξουν έως και 31 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας, μια θερμοκρασία που είναι 9 βαθμούς υψηλότερη από τα […] The post Καιρός – Τσατραφύλλιας: Καλοκαίρι με 31 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο και έρχεται περισσότερη ζέστη από Δευτέρα appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 12/04/2024

Ανακαλύψαμε τα cute παπούτσια που θα φοράς από τώρα μέχρι το… φθινόπωρο!

tlife.gr
Η συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της Scholl εμπνέεται από τον τρόπο που απολαμβάνουν οι Ιταλοί τους To άρθρο Ανακαλύψαμε τα cute παπούτσια που θα φοράς από τώρα μέχρι το… φθινόπωρο! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 06/04/2024

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: «Κατάθεση ψυχής» από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για τον Ολυμπιακό – «Με κράτησε ζωντανό…»

tilegrafimanews.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: «Μπορώ να μιλάω για ώρες για τον Ολυμπιακό...» ήταν η ατάκα με την οποία ολοκληρώθηκε η συνέντευξη. Ήδη ο χρόνος είχε ξεπεράσει τη μία ώρα αλλά αυτός ο άνθρωπος φαινόταν ότι ήθελε να πει και άλλα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Για την ακρίβεια να πιάσει κάθε μέρα που έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να την υπεραναλύσει σαν να την ξαναζεί από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν πολύ διαφορετικά όμως... Καλοκαίρι του 2014. Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα έναν αμυντικό από την Μπράουνσβάιγκ της Γερμανίας αντί 400 χιλιάδων ευρώ με αρκετά ιδιαίτερο όνομα. Λίγοι κατάφεραν με την... πρώτη να πουν σωστά το «Ομάρ Ελαμπντελαουί» αλλά ακόμα λιγότεροι το ξέχασα
14:46 05/04/2024

Καιρός: “Καλοκαίρι” μέχρι τις 11 Απριλίου – Τι φτάνει στην Ελλάδα μετά – Η πρόγνωση Μαρουσάκη

irafina.gr
Προς το παρόν, μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε την καλοκαιρία, τις υψηλές θερμοκρασίες και την καθαρή ατμόσφαιρα (χωρίς αφρικανική σκόνη), πριν αλλάξει και πάλι το σκηνικό του καιρού. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι καλοκαιρινές ημέρες θα συνεχιστούν μέχρι τις 11 Απριλίου, έπειται ο καιρός θα θυμίζει Άνοιξη. Στα καλά νέα του καιρού, είναι πως η […]
10:46 05/04/2024

Η συλλογή Marella Monochrome για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 εξερευνά την τάση του νέου μινιμαλισμού

queen.gr
Νέος λόγω της ικανότητάς του να απευθύνεται σε μια γυναίκα που θέλει να εξερευνήσει την ταυτότητά της και να ανανεωθεί. Μίνιμαλ επειδή είναι απαραίτητος, αλλά πάντα αφιερωμένος στις ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να απλοποιήσουν τη ζωή τους χωρίς να θυσιάσουν το στυλ τους.Περισσότερα...
12:09 03/04/2024

Καιρός: Έρχονται θερμοκρασίες… Ιουνίου και αφρικανική σκόνη – Η πρόγνωση Μαρουσάκη

irafina.gr
Ένα νέο αφρικανικό μίγμα ζέστης – σκόνης βρίσκεται προ των πυλών της χώρας μας με τον Μάρτη στο τελείωμά του να θέλει να θυμίσει κάτι από Ιούνιο επαληθεύοντας την λαϊκή παροιμία που μας λέει «και από Μάρτη Καλοκαίρι». Και πώς να μην μιλάμε για καλοκαίρι όταν τα θερμόμετρα τις επόμενες ημέρες φτάσουν ή και ξεπεράσουν […]
09:46 31/03/2024

Swarovski: Η νέα συλλογή εμπνέεται από την μορφή της Αφροδίτης

tlife.gr
Για να παρουσιάσει τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η Παγκόσμια Creative Director της Swarovski, To άρθρο Swarovski: Η νέα συλλογή εμπνέεται από την μορφή της Αφροδίτης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 31/03/2024

Καιρός: Καλοκαίρι με ζέστη και αφρικανική σκόνη

mononews.gr
Πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μέχρι και την Τρίτη
08:28 30/03/2024

3 Μαγικά νησιά για τις διακοπές σου φέτος το Καλοκαίρι!

thebest.gr
Μπήκαμε αισίως στην Άνοιξη και όλοι έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό είναι το φυσικά το ποιο ελληνικό νησί να επιλέξουμε φέτος.
13:00 28/03/2024

Τσάντες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Οι Τσάντες που θα σας Βοηθήσουν να Δημιουργήσετε Στιλάτες Εμφανίσεις

koolnews.gr
Ανακαλύψτε τις πιο hot τάσεις στις τσάντες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024! Χρώματα, υλικά, σχήματα, λεπτομέρειες και statement κομμάτια που θα σας χαρίσουν στιλάτες και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τσάντες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις που Πρέπει να Γνωρίζετε Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 φέρνουν μαζί τους συναρπαστικές τάσεις στις τσάντες, γεμάτες χρώμα, υφές […] The post Τσάντες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Οι Τσάντες που θα σας Βοηθήσουν να Δημιουργήσετε Στιλάτες Εμφανίσεις appeared first on Koolnews.gr.
22:58 21/03/2024

ΠΑΟΚ: Καλοκαίρι των αλλαγών στα χαφ – Αυτοί είναι οι ρυθμιστές

sportime.gr
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
18:46 21/03/2024

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις και Στιλ

koolnews.gr
Η άφιξη της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτεί πάντα μια ανανέωση και μια στροφή προς πιο ανάλαφρες και δροσερές εμφανίσεις. Η μόδα για την φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, με τις τάσεις να εστιάζουν στην άνεση, την αυτοέκφραση και την αισιοδοξία. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις πιο σημαντικές τάσεις της μόδας για […] The post Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις και Στιλ appeared first on Koolnews.gr.
20:58 18/03/2024

Τα κορυφαία σχήματα για τα νύχια σας την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

koolnews.gr
Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι η εποχή για να πειραματιστείτε με τα νύχια σας και να δοκιμάσετε νέα χρώματα, σχέδια και σχήματα. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις για τα νύχια που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024: 1. Σχημα τετραγωνισμένο με στρογγυλεμένες γωνίες: Αυτό το σχήμα είναι κομψό και […] The post Τα κορυφαία σχήματα για τα νύχια σας την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 appeared first on Koolnews.gr.
09:58 14/03/2024

Πεντικιούρ: Τα πιο δημοφιλή βερνίκια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024

instyle.gr
Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024: Ποια είναι τα κορυφαία χρώματα βερνικιών για το πεντικιούρ σας. Πραγματικά μία από τις πιο ικανοποιητικές beauty διαδικασίες είναι εκείνη του πεντικιούρ. Τα απαλά, λεία πόδια, τα τέλεια διαμορφωμένα νύχια και το ιδανικό βερνίκι μας φτιάχνουν τη διάθεση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Φυσικά, για έναν αναποφάσιστο άνθρωπο όπως εγώ, το πιο […] The post Πεντικιούρ: Τα πιο δημοφιλή βερνίκια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 appeared first on InStyle.
20:46 12/03/2024

Dior Jolie: Η τσάντα που συνοδεύει την κάθε κομψή γυναίκα

instyle.gr
Έμβλημα της διαχρονικής κομψότητας του Dior, η τσάντα Dior Jolie – που παρουσιάστηκε ως μέρος της pret-a-porter-συλλογής Dior Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 που ονειρεύτηκε η Maria Grazia Chiuri – διακρίνεται για τη σύγχρονη, δομημένη σιλουέτα της. Ντυμένη με λείο μαύρο δέρμα και στολισμένο με τα εμβληματικά γραφικά του cannage αντικατοπτρίζει την κληρονομιά του Οίκου. Φέρει ένα εκλεπτυσμένο […] The post Dior Jolie: Η τσάντα που συνοδεύει την κάθε κομψή γυναίκα appeared first on InStyle.
19:46 07/02/2024

Καιρός σήμερα: Άνοδος θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα – Έως και 6 βαθμούς Κελσίου παραπάνω από το συνηθισμένο για την εποχή

Newsit
Καλοκαίρι θα θυμίσει σήμερα ο καιρός στην χώρα μας, με το μπουφάν να είναι μάλλον… περιττό.   Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Άνοδος θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα – Έως και 6 βαθμούς Κελσίου παραπάνω από το συνηθισμένο για την εποχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 05/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load