Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη! «Άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς»

16:31 - 06/11/2019

Τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδας του, Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι». Ειδικά, τα… χαριτωμένα υπονοούμενα της […] The post Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη! «Άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη: «Άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς» (βίντεο)

"Αυτό, όχι, δεν το περίμενα. Όχι ρε Μαρία!"

Διαβάστε το στο

Μουτσινάς σε Μαρία Ηλιάκη: Άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς

Τις δηλώσεις της καλής του φίλης, Μαρίας Ηλιάκη, θέλησε να σχολιάσει από τον τηλεοπτικό αέρα της...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη: "Άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς"

Τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι».  Ειδικά, τα… χαριτωμένα υπονοούμενα της παρουσιάστριας για την εξέλιξη της σχέσης της άφησαν άφωνο τον παρουσιαστή! «Ησυχάστε γιατί… Παντρεύτηκες μάλλον και δεν μου το είπες;» αναρωτήθηκε εμφανώς ταραγμένος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας: «Δεν με νοιάζει για τους άλλους μα να μην το ξέρω εγώ;» «Μήπως έγινε στην Ελβετία και δεν μπορούσα να πάω; Αυτό, όχι, από την Μαρία δεν το περίμενα. Όχι ρε Μαρία!» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς. Δώστε μου ένα δευτερόλεπτο να κάνω τις συνάψεις στον εγκέφαλο. Παίξαμε το απόσπασμα, κάτι δεν μας λέει η Καραβάτου και παίξαμε το «θα σε έχω σαν μωρό»…. Είναι έγκυο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νίκος Μουτσινάς στην Μαρία Ηλιάκη! «Θα περιμένω λίγες μέρες αλλά άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς» (vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδας του, Μαρίας Ηλιάκη στο «Καλό μεσημεράκι». Ειδικά, τα… χαριτωμένα υπονοούμενα της παρουσιάστριας για την εξέλιξη της σχέσης της άφησαν άφωνο τον παρουσιαστή! The post Νίκος Μουτσινάς στην Μαρία Ηλιάκη! «Θα περιμένω λίγες μέρες αλλά άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την Μαρία Ηλιάκη - «Σε εμένα Μαρία;» (βίντεο)

Τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδας του, Μαρίας Ηλιάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι». Ειδικά, τα… χαριτωμένα υπονοούμενα της παρουσιάστριας για την εξέλιξη της σχέσης της άφησαν άφωνο τον παρουσιαστή! «Ησυχάστε γιατί… Παντρεύτηκες μάλλον και δεν μου το είπες;» αναρωτήθηκε εμφανώς ταραγμένος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας: «Δεν με νοιάζει για τους άλλους μα να μην το ξέρω εγώ;» «Μήπως έγινε στην Ελβετία και δεν μπορούσα να πάω; Αυτό, όχι, από την Μαρία δεν το περίμενα. Όχι ρε Μαρία!» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς. Δώστε μου ένα δευτερόλεπτο να κάνω τις συνάψεις στον εγκέφαλο. Παίξαμε το απόσπασμα, κάτι δεν μας λέει η Καραβάτου και παίξαμε το «θα σε έχω σαν μωρό»…. Είναι έγκυο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο