#Νίκος Μουτσινάς

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

patrasevents.gr
"Και σε μια βδομάδα πάει στο 8%, δεύτερη στο 15% και τρίτη βδομάδα στο 30% ακατέβατα. Αυτό δεν είναι επιτυχία;"
05:53 25/04/2024

Νέγκα για Λιάγκα: «Ξέρει να κάνει θεαματική τηλεόραση και να γεμίζει το χρόνο όντας προκλητικός»

Newsbeast.gr
Για τα αρνητικά σχόλια τα οποία έχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας αλλά και το τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε η Αθηναΐδα Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (24/04). «Ο προορισμός μου ήταν να γράφω και ο πρακτικός τρόπος ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μου ήταν ως κριτής στο πρώτο J2US με την ιδιότητα της ραδιοφωνικής παραγωγού. Φαινόμουν αυστηρή στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί ήμουν έξω από τα νερά μου και είχα τρακ. Έχω όλα τα είδη τρακ που υπάρχουν στην τηλεόραση, ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, όλα μαζί», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα. Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά π
21:04 24/04/2024

Ελένη Τσολάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει»

zappit.gr
Για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά συζήτησαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ. […] The post Ελένη Τσολάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Νίκος Μουτσινάς: “Θέλω 2 παιδιά, αν μποροúσα να τα κυοφορńσω θα το έκανα. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία”

Newside.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2019, παρουσίαζε το ριμέικ της εκπομπής “Για την Παρέα” στον ΣΚΑΪ με το όνομα Καλό μεσημεράκι, αλλά με την ίδια επιτυχημένη ομάδα. Ωστόσο, στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, πήρε την απόφαση να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την τηλεόραση. Advertisement «Ναι ήταν μια εγκεφαλική αλητεία όταν σταμάτησα από [...] Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς: “Θέλω 2 παιδιά, αν μποροúσα να τα κυοφορńσω θα το έκανα. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς σε αυτό, έκανε τον κύκλο του»

thecaller.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τον Νίκο Μουτσινά.Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τον Νίκο Μουτσινά.Ειδικότερα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, δεν θα ήθελε να επιστρέψει με κάτι παρόμοιο όπως το Καλό Μεσημεράκι. «Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό. Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε νούμερα […]
13:00 19/03/2024

Ματίνα Νικολάου: «Είναι προτεραιότητά μου ο Νίκος Μουτσινάς»

youfly.com
Η ταλαντούχα ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, μιλάει στο Youfly για την παράσταση «Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. The post Ματίνα Νικολάου: «Είναι προτεραιότητά μου ο Νίκος Μουτσινάς» appeared first on Youfly.
07:58 12/03/2024

Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μόνο μη βρεθείς απέναντί μου τηλεοπτικά»

zappit.gr
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επικοινώνησε τηλεφωνικά […] The post Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μόνο μη βρεθείς απέναντί μου τηλεοπτικά» appeared first on Zappit.
01:00 05/03/2024

Νίκος Μουτσινάς: Γιατί πήγε στο MEGA – Ποιος ο ρόλος του ALPHA

sportime.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκινάει από την επόμενη σεζόν τη συνεργασία του με το Mega. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
00:46 17/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Οι σελέμπριτι που γιόρτασαν με Άννα Βίσση (vid)

Gazzetta
Μεταξύ αυτών η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαριέττα Χρουσαλά.
10:00 15/02/2024

MEGA: Έντονο φλερτ με τον Νίκο Μουτσινά

youfly.com
Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να απουσιάζει μερικούς μήνες από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. The post MEGA: Έντονο φλερτ με τον Νίκο Μουτσινά appeared first on Youfly.
09:58 28/01/2024

Νίκος Μουτσινάς: Θα τον δούμε τελικά στο MEGA;

youfly.com
Φουντώνουν οι φήμες γύρω από τον Νίκο Μουτσινά και το τηλεοπτικό του μέλλον μετά τον ΣΚΑΪ. Θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στο MEGA ή όχι; The post Νίκος Μουτσινάς: Θα τον δούμε τελικά στο MEGA; appeared first on Youfly.
12:58 15/11/2023

Νίκος Μουτσινάς για Ζέτα Μακρυπούλια: «Πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της»

tlife.gr
Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» για φέτος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Ζέτα Μακρυπούλια: «Πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 27/10/2023

Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με έναν βραδύποδα στον Αμαζόνιο

okmag.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς ταξιδεύει τον τελευταίο πολύ καιρό στην Αμερική. Ξεκίνησε από τον Καναδά και στη συνέχεια βρέθηκε στο Περού, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στον Αμαζόνιο. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι δια μέσω του ποταμού και επισκέφθηκε χωριά ιθαγενών, περπάτησε στη ζούγκλα, ήρθε σε επαφή με άγρια ζώα. Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί και μερικά στιγμιότυπά του […] The post Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με έναν βραδύποδα στον Αμαζόνιο appeared first on OK! Magazine.
21:58 19/10/2023

Θύμα απάτης ο Νίκος Μουτσινάς: «Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια»

govastileto.gr
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς κοινοποίησε ένα instastory στο οποίο έγραψε πως κυκλοφορεί στα social media ένας σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα, το οποίο δήθεν προερχέρχεται από γνωστή εφημερίδα και χρησιμοποιεί το όνομα του. Ο παρουσιαστής έγραψε πως […]
14:00 21/09/2023

Αλέξης Κούγιας: Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα

empisteutiko.gr
Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις απαντώντας στα όσα είπε πρόσφατα για εκείνον ο Νίκος Μουτσινάς, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο Αλέξης Κούγιας αρχικά δήλωσε: «Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ότι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, […] The post Αλέξης Κούγιας: Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 21/09/2023

Νίκος Μουτσινάς: Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο παρουσιαστής

lamianow.gr
Στο στόχαστρο απατεώνων του διαδικτύου βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως κατήγγειλε ο γνωστός παρουσιαστής, σελίδα στο διαδίκτυο τον ήθελε να δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και να προωθεί εταιρεία με κρυπτονομίσματα. Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories του, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την απάτη και τονίζοντας πως θα προβεί σε […] The post Νίκος Μουτσινάς: Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο παρουσιαστής appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
22:37 20/09/2023

Νίκος Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης»

zappit.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν ξέρω πως […] The post Νίκος Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης» appeared first on Zappit.
08:00 19/09/2023

Νίκος Μουτσινάς σε Μενεγάκη: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία! Γι’ αυτό σταμάτησα από την τηλεόραση, θα πάθαινα τρέλα στον αέρα, πνιγόμουν»

thecaller.gr
O Nίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε στην αρχή της κουβέντας τους και για την απόφασή του να σταματήσει από την τηλεόραση. O Nίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε στην αρχή της κουβέντας τους και για την απόφασή του να σταματήσει από την τηλεόραση. Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα, με τις πλημμύρες, τις φωτιές, τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη και είπε στη συνέχεια: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι […]
16:00 18/09/2023

Νίκος Μουτσινάς στην «Ελένη»: Οι λόγοι που απέχει από την τηλεόραση

youfly.com
Οι προτάσεις που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. The post Νίκος Μουτσινάς στην «Ελένη»: Οι λόγοι που απέχει από την τηλεόραση appeared first on Youfly.
15:58 18/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load