#Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στον Alpha – Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή

govastileto.gr
Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον Alpha, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. Πόσα έχουν συμβεί στον ένα χρόνο αποχής του από την ελληνική τηλεόραση; Σίγουρα πολλά και θα τα σχολιάσει όλα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσα από το stand up του, αλλά και τη χρυσή μας «απόλαυση»: […]
00:03 16/10/2024

"ΝΜ Βραδιάτικα": Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει βραδινή πρεμιέρα στον ALPHA

Παραπολιτικά
“Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα"
13:28 15/10/2024

Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα: Πότε κάνει πρεμιέρα

Newsit
Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά που μετά από μία σεζόν απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο θα επιστρέψει στον ALPHA με την εκπομπή Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα.  Τελικά η ημερομηνία «κλείδωσε» και ο Νίκος Μουτσινάς θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 22:40, κηρύσσοντας την… έναρξη της φετινής ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα: Πότε κάνει πρεμιέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 09/10/2024

Νίκος Μουτσινάς: Μεγάλες καθυστερήσεις στο «ΝΜ Βραδιάτικα»

zappit.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά το ερώτημα που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι πότε ακριβώς θα δούμε αυτή […] The post Νίκος Μουτσινάς: Μεγάλες καθυστερήσεις στο «ΝΜ Βραδιάτικα» appeared first on Zappit.
20:03 03/10/2024

«Όλα είναι καλά τώρα, ετοιμαζόμαστε να κάνουμε χαμό»: Ο Νίκος Μουτσινάς μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Newsbeast.gr
Τις ευχαριστίες του σε όσους του ευχήθηκαν περαστικά αλλά και στους γιατρούς και τους νοσηλευτές «που τον πρόσεξαν λες και ήταν συγγενής του» απηύθυνε ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την περιπέτεια με την υγεία του. «Χαίρετε! Τι γίνεται; Λοιπόν, ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Όλα είναι μια χαρά τώρα και θα ήθελα πραγματικά μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο “Υγεία”, που με πρόσεξαν λες και ήμουν συγγενής τους», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς σε βίντεο που ανέβασε σε story στο Instagram λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευέρας. «Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χ
23:38 30/09/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Γιατί να μην καλέσω τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή μου;»

Newsit
«Ε, πώς δε μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς;», λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου για την πρόσφατη τροφική δηλητηρίαση που έπαθε. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, στην περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν, στην προσπάθειά του να αδυνατίσει αλλά και στην παλιά του επιτυχή συνεργασία με τον Νίκο ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Γιατί να μην καλέσω τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή μου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 27/09/2024

Μαρία Ηλιάκη: Οι «ψυχρές» απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον Νίκο Μουτσινά και τη νέα του εκπομπή στον Alpha

Newsit
Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζουν τα πλάνα τους, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που έχει ήδη ξεκινήσει. Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξή της όταν έμαθε τον τίτλο της ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: Οι «ψυχρές» απαντήσεις σε ερωτήσεις για τον Νίκο Μουτσινά και τη νέα του εκπομπή στον Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 17/09/2024

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια: Βόλτα με το σκάφος λίγο πριν μπουν στα τηλεοπτικά πλατό

Newsit
Λίγο ακόμη καλοκαίρι μέσα στο Φθινόπωρο ζουν οι Νίκος Μουτσινάς και η καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια. Οι Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για τις εκπομπές τους, απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Οι δυο φίλοι που περνούν συχνά μέρος των διακοπών τους μαζί βρέθηκαν σε έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια: Βόλτα με το σκάφος λίγο πριν μπουν στα τηλεοπτικά πλατό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:37 13/09/2024

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει «Βραδιάτικα» στον Alpha, δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Newsit
Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή στον Alpha. Το τρέιλερ δίνει μια πρόγευση των όσων θα δούμε. Με από απουσία 440 ημερών από την ελληνική τηλεόραση η ανυπομονησία για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά…«τρυπάει ταβάνι»! Και πόσο μάλλον όταν η επιστροφή του, μαζί πάντα με την αγαπημένη του «Βάνια», γίνεται βράδυ, τότε ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει «Βραδιάτικα» στον Alpha, δείτε το τρέιλερ της εκπομπής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 12/09/2024

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το τρέιλερ της βραδινής του εκπομπής στον Alpha

tlife.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς επανέρχεται μετά από έναν χρόνο απουσίας με το «ΝΜ Βραδιάτικα στον Alpha». Έχοντας To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το τρέιλερ της βραδινής του εκπομπής στον Alpha δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:17 11/09/2024

Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση και το απαγορευμένο τρείλερ για το «Βραδιάτικα»

zappit.gr
Βραδιάτικα… επιστρέφει στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Το […] The post Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση και το απαγορευμένο τρείλερ για το «Βραδιάτικα» appeared first on Zappit.
03:16 11/09/2024

Alpha: Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται... Βραδιάτικα!

thebest.gr
Στο νέο τρέιλερ, ο Νίκος Μουτσινάς οδηγεί και η Ματίνα Νικολάου πανηγυρίζει στους δρόμους της Αθήνας
03:12 11/09/2024

Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση και το απαγορευμένο τρείλερ για το “Βραδιάτικα”

Παραπολιτικά
Ο Νίκος Μουτσινάς οδηγεί και η Ματίνα Νικολάου πανηγυρίζει “βραδιάτικα” στους δρόμους της Αθήνας
22:09 09/09/2024

Νίκος Μουτσινάς: Αγνώριστος στο Μπαλί και στην Ινδονησία σε ένα βίντεο γεμάτο εικόνες

Newsit
Ο Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψε στο Μπαλί και την Ινδονησία, στις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές. Το βίντεο που ανέβασε είναι γεμάτο εικόνες, με τον ίδιο πάντα σε πρώτο πλάνο. Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε καλοκαιρινές διακοπές στο Μπαλί και μέσα από το βίντεο που ανέβασε σε διαδικτυακό του λογαριασμό, έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο παρουσιαστής επισκέφθηκε νησιά ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Αγνώριστος στο Μπαλί και στην Ινδονησία σε ένα βίντεο γεμάτο εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:01 30/08/2024

Νίκος Μουτσινάς: Στο Μπαλί με τον Κωνσταντίνο Δέδε – Βίντεο από τις εξωτικές διακοπές

Newsit
Διακοπές στο Μπαλί με τον Κωνσταντίνο Δέδε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής χαλαρώνει μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Alpha. Μετά το ταξίδι του στην Κένυα στις αρχές Ιουλίου, ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε ακόμα έναν μακρινό προορισμό, αυτή τη φορά στο Μπαλί, προκειμένου να γεμίσει τις «μπαταρίες» του ενόψει ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Στο Μπαλί με τον Κωνσταντίνο Δέδε – Βίντεο από τις εξωτικές διακοπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:28 04/08/2024

Alpha: Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει με τη Ματίνα Νικολάου ως Βάνια στην εκπομπή "Βραδιάτικα"

Παραπολιτικά
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη - Barking Well Media θα προβάλλεται ζωντανά τελικά δύο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή
11:54 03/08/2024

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει «βραδιάτικα» στον Alpha

Newsit
Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, επιβεβαιώθηκε και επίσημα την Παρασκευή (02.08.2024). «Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο! Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον ... Περισσότερα To άρθρο Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει «βραδιάτικα» στον Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:54 02/08/2024

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση: «Για να κάνει τα βράδια μας όνειρο!», η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Gazzetta
Ο παρουσιαστής έκανε μια παύση ενός έτους και τώρα επιστρέφει, αλλά στην βραδινή ζώνη.
14:37 02/08/2024

Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια που του στοίχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω»

tlife.gr
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια που του στοίχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ, πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:43 31/07/2024

Νίκος Μουτσινάς: Δύσκολες στιγμες για τον παρουσιαστή

govastileto.gr
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Άντι, το αγαπημένο του σκυλάκι. Ο Νίκος Μουτσινάς, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση και αποχαιρέτησε τον Άντι με λίγα τρυφερά λόγια. «Αντουλη… Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας… Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η […]
00:39 31/07/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load