Β. Κικίλιας: Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο
15:15 - 05/08/2020
Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, οι διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της επικράτειας, στο πλαίσιο της αυξημένης ετοιμότητας των νοσηλευτικών δομών της χώρας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19.
Ο Βασίλης Κικίλιας στην έναρξη των εργασιών δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το Υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, παρότι θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει αυτή η ανάγκη.
Σήμερα έχουμε δύο συνεχόμενες συνεδρίες με τους Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και τους Διοικητές των Νοσοκομείων όλης της Ελλάδας, για ένα πρόγραμμα ενημέ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χασάν: "Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση"
Ο Αχμέντ Χασάν τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για την μάχη με την Γουλβς και παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα τραγικά συνέβησαν στην Βηρυτό.
Διαβάστε το στο Sport24Β.Κικίλιας: «Η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο»
Με δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για «κάθε ενδεχόμενο», ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος μήνας.
Διαδοχικές συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και διοικητές όλων των νοσοκομείων της επικράτειας θα έχει σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της «αυξημένης ετοιμότητας των νοσηλευτικών δομών της χώρας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19», όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Πριν από την έναρξή τους, ο κ. Κικίλιας προχώρησε σε δήλωση στις κάμερες τονίζοντας πως «θα είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, παρότι θα κάνουμε τα πάντα γι
Διαβάστε το στο pronews.gr