ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Καίγεται δάσος στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης

17:24 - 05/08/2020

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε περίπου στις 13.30 στην Τοπική Κοινότητα Τριφυλλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου Σουφλίου, για στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 40 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και από αέρος ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατεσβέσθη η φωτιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης

Κατεσβέσθη η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8) σε δάσος στην κοινότητα Τριφυλλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατεσβέσθη η δασική πυρκαγιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης

Κατεσβέσθη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην Τοπική Κοινότητα Τριφυλλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Κατεσβέσθη η δασική πυρκαγιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 40 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων και από αέρος, με ρίψεις νερού, ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και δύο Πετζετέλ.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Κατάσβεσαν τη φωτιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης

Κατάσβεσαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8) σε δάσος στην κοινότητα Τριφυλλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ και τις πρώτες εκτιμήσεις της δασάρχη Σουφλίου, Ιωάννας Διαγκάκη, η φωτιά έκαψε περίπου τέσσερα στρέμματα δάσους (δρυς και πεύκα). Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 40 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο