Μ.Βορίδης: «Είμαι μέγας φαν και φίλος του Α.Σαμαρά – Τον θέλω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)
19:47 - 06/11/2019
Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας τάχθηκε ο κ. Μάκης Βορίδης.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική συνέντευξη εξέφρασε την επιθυμία για την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού και πρόσθεσε πως εύχεται να το θέλει και ο ίδιος, αλλά και η παράταξη.
Ειδικότερα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και στην ερωτηση της δημοσιογράφου: «Πλησιάζει και η υπόθεση με την εκλογή του ΠτΔ. Ακούγεται έντονα το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Εσείς θα στηρίζατε μία τέτοια επιλογή;» ο κ. Βορίδης απάντησε: «Αναφανδόν. Εγώ είμαι μέγας φαν και φίλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι γνωστό αυτό. Μακάρι να το θέλει ο ίδιος δεν ξέρω αν το θέλει και μακάρ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βορίδης: Μακάρι να είναι ο Σαμαράς η πρόταση της ΝΔ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Αναφανδόν»-όπως παραδέχθηκε ο ίδιος- υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας τάχθηκε ο Μάκης Βορίδης.
The post Βορίδης: Μακάρι να είναι ο Σαμαράς η πρόταση της ΝΔ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΒορίδης: Θέλω Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ως λαγός του Αντώνη Σαμάρα εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης προτείνοντας τον πρώην πρωθυπουργό για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best tv της Μεσσηνιας.
Διαβάστε το στο documentonews.gr