Πανηγυρίζουν στον ΑΝΤ1!

08:39 - 07/08/2020

MEDIA  Τη γνωρίζουμε πολύ καλά την ανταποκρίτρια του CNN στην Ανατολική Μεσόγειο.Arwa Damon, έχει πάρει πολλά βραβεία για τις ανταποκρίσεις της από περιοχές με πολεμικές συρράξεις αλλά και περιοχές στις οποίες συνέβησαν καταστροφές (έχει πάρει και βραβείο Emmy). Στο δελτίο δεν αναφέρθηκε μόνο στην καταστροφή αλλά έκανε μία εκτενή ανάλυση για την κατάσταση που επικρατούσε..στο Λίβανο. «Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας» σημείωσε χαρακτηριστικά και ανέβασε το ύψος της ζημιάς στα 5 δις. «Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια των αρχών, σε επίπεδο που κανείς δεν μπορεί να συλλάβει» είπε για την έκρηξη. Στον ΑΝΤ1 δικαίως πανηγυρίζουν, «είναι μια ακόμη εμφάνιση κορυφαίου ανταποκριτή από ξένο δίκ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποντάρουν στην… ΕΠΟ

Καλησπέρα! Τι ήταν να γράψει χθες το Sportsfeed ότι κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους με το νομοσχέδιο του Αυγενάκη; Άρχισαν τα μηνύματα λες και όλοι είχαν συνδεθεί και περίμεναν τις πρώτες κρίσεις. «Εγώ, πάντως, κοιμήθηκα σαν πουλάκι», μου έγραψε κάποιος το πρωί. Τότε διαπίστωσα ότι είχα και άλλα μηνύματα διότι το βράδυ ήμουν απορροφημένος από τον αγώνα […] The post Ποντάρουν στην… ΕΠΟ appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)