Συγκινεί η Βίκυ Σταυροπούλου – «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»
08:24 - 08/08/2020
Μετράει 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες και φέτος, πριν από λίγες ημέρες καταχειροκροτήθηκε και […]
The post Συγκινεί η Βίκυ Σταυροπούλου – «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Βίκυ Σταυροπούλου: Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου
Απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ως «Λυσιστράτη» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου έπαιξε για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου. Ο λόγος για τη δημοφιλή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε συγκινημένη στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τη μοναδική αυτή εμπειρία ζωής, λέγοντας με νόημα: «Ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο».
«Ο,τι και να σου πω, είναι λίγο. Είναι η πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που με τίμησε με την πρότασή του», ανέφερε
Διαβάστε το στο thestival.gr