Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά τους στη Μύκονο

07:09 - 10/08/2020

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ξεκίνησαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά τους στη Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ξεκίνησαν...

Διαβάστε το στο Zougla

Καλομοίρα: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με τα παιδιά της

Μπορεί φέτος να μην απολαύσουν τις βουτιές του στις ελληνικές παραλίες, ωστόσο φροντίζουν να επισκέπτονται με τα παιδιά τους τη θάλασσα εκεί και να χαίρονται τα παιχνίδια και το κολύμπι.

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους στη Μύκονο

Απολαμβάνουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές

Διαβάστε το στο queen.gr

Βίκυ Καγιά: Με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους στην Μύκονο

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Το πιο ωραίο καλοκαίρι με τα παιδιά τους στη Μύκονο! (Photos)

Aν και τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει και κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς η Βίκυ Καγιά κατάφερε και ξέκλεψε λίγες μέρες για να ξεκουραστεί. Έτσι με τον σύζυγο της Ηλίας Κρασσά και τα δυο τους παιδάκια την Μπιάνκα και τον Κάρολο ταξίδεψαν στην Μύκονο. Οι τέσσερις τους απολαμβάνουν χαρούμενες οικογενειακές στιγμές και ξεκουράζονται στο νησί των ανέμων. Ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε στο νησί ευδιάθετους και με τα πιο λαμπερά τους...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»