Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξομολογείται – «Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου και τη δόμησα από την αρχή»

17:39 - 10/08/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ΒΗΜagazino και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής […] The post Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξομολογείται – «Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου και τη δόμησα από την αρχή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός αποκάλυψε: Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου (pics)

Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός της γνωστής δραματικής σειράς αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως γκρέμισε τη σχέση με την οικογένεια του. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του δασκάλου στις Άγριες Μέλισσες. Έκτοτε, όσοι ασχολούνται με τα τηλεοπτικά δρώμενα κάνουν λόγο για ένα υποκριτικό ταλέντο και ένα όμορφο παρουσιαστικό. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την οικογένεια του, αλλά και για το μεγάλο κεφάλαιο του έρωτα. Έχω υπάρξει σκληρός και έχω ανταπεξέλθει σε σκληρές καταστάσεις, σε απώλειες. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, τη σχέση μου με την οικογένεια μου κάποια στιγμή την γκρέμισα και τη δόμησα από την αρχή. Και είμαι περήφανος για τους

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο