#Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Φόνοι στο Καμπαναριό: Αποθεώθηκε ο Γκοτσόπουλος στην κωμωδία

youfly.com
Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με την γκεστ εμφάνισή του στην κωμική σειρά του ALPHA "Φόνοι στο Καμπαναριό". The post Φόνοι στο Καμπαναριό: Αποθεώθηκε ο Γκοτσόπουλος στην κωμωδία appeared first on Youfly.
07:58 11/11/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά στα σχόλια του Αντώνη Καφετζόπουλου – «Προωθεί τη σκέψη και όχι τόσο τα ζωώδη ένστικτα»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Ο γοητευτικός ηθοποιός, To άρθρο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απαντά στα σχόλια του Αντώνη Καφετζόπουλου – «Προωθεί τη σκέψη και όχι τόσο τα ζωώδη ένστικτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/10/2023

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι το νέο είδωλο του Twitter και ο γόης του Παράδεισου των Κυριών

queen.gr
Το φλερτ του στην Αμαλία μόλις ξεκίνησε και τα social media θέλουν διακαώς να δουν τον τηλεοπτικό Σίμο ζευγάρι μαζί της. Ο Παράδεισος των Κυριών συνεχίζει να είναι το ανίκητο φαβορί της απογευματινής ζώνης. Περισσότερα...
22:17 27/09/2023

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η υιοθεσία του Σίμου και ο αδίστακτος άντρας που κρύβεται

koolnews.gr
Η εμφάνιση του Σίμου στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» φαίνεται πώς φέρνει τα πάνω κάτω σε όλους τους πρωταγωνιστές, με τη Βικτώρια να είναι ο εγκέφαλος όλων. Σύμφωνα με το spoiler του TV24, ο Σίμος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) ως πνευματικό παιδί της Βικτώριας και με τις δικές της καθοδηγήσεις ένα στάχτη και μπούρμπερη τον «Παράδεισο». […] The post Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η υιοθεσία του Σίμου και ο αδίστακτος άντρας που κρύβεται appeared first on Koolnews.gr.
08:58 01/08/2023

Ο Παράδεισος των κυριών: Η νέα πραγματικότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Ντίνος στον β’ κύκλο

happytv.gr
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες. Στο καστ της σειράς που απ’ την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη του καναλιού, έχει προστεθεί ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σίμο Πολύζο. Ο «Παράδεισος των κυριών» έχει αρχίσει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Παράδεισος των κυριών: Η νέα πραγματικότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Ντίνος στον β’ κύκλο
19:37 24/07/2023

Παράδεισος των Κυριών: O Δημήτρης Γκοτσόπουλος «ντύνεται» Σίμος και εισβάλλει στη σειρά

Newsit
Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεαγές, ο «Παράδεισος των Κυριών», ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τον Σεπτέμβριο με τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια να προμηνύονται ραγδαίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή για το περιοδικό MyTV, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος «ντύνεται» Σίμος και μαζί με τον Ντίνο (Αργύρης Πανταζάρας) παίρνουν την απόφαση ... Περισσότερα To άρθρο Παράδεισος των Κυριών: O Δημήτρης Γκοτσόπουλος «ντύνεται» Σίμος και εισβάλλει στη σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 17/07/2023

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος «εισβάλει» στη σειρά – Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του

logiastarata.gr
Όπως είναι ήδη γνωστό, η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ  συνεχίζει και τη νέα σεζόν με τον δεύτερο κύκλο της, έχοντας κλείσει δραματικά τον πρώτο με μία μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε το μαγαζί την ημέρα του γάμου του Ντίνου και της Μιράντας. Στον δεύτερο κύκλο κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται. Ένας […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος «εισβάλει» στη σειρά – Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 14/07/2023

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ένας «παραδεισένιος» χορός και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο trailer του Β’ κύκλου (video)

logiastarata.gr
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , επιστρέφει το φθινόπωρο στον Alpha. Ο Παράδεισος των Κυριών ξανανοίγει τις πόρτες του. Αναγεννημένος από τις στάχτες του, λαμπερός και απαστράπτων, ξαναβρίσκει τη ζωή, το χρώμα, την αίγλη του. Οι ήρωές του συνεχίζουν να ζουν τις ζωές τους, να διεκδικούν τις σχέσεις τους, να δημιουργούν νέες, να επιστρέφουν στο παρελθόν και […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ένας «παραδεισένιος» χορός και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο trailer του Β’ κύκλου (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 13/07/2023

Χειλάκης – Γκοτσόπουλος σε μια θεατρική συνεργασία που θα συζητηθεί

youfly.com
Ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θέατρο, με μια γαλλική μαύρη κωμωδία που θα συζητηθεί! Που θα τους δούμε; The post Χειλάκης – Γκοτσόπουλος σε μια θεατρική συνεργασία που θα συζητηθεί appeared first on Youfly.
15:06 27/05/2023

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη σε καθημερινή σειρά

zappit.gr
Μπορεί να βρισκόταν τρία συνεχή χρόνια κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποφάσισε όμως να κάνει μια μικρή […] The post Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη σε καθημερινή σειρά appeared first on Zappit.
19:52 25/05/2023

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπαίνει στη σειρά και φέρνει μεγάλες ανατροπές

logiastarata.gr
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ αποκτά ανταγωνιστή και όλα γίνονται άνω κάτω με την είσοδο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μετά από τη μεγάλη επιτυχία του ως Λάμπρος Σεβαστός στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που άφησε εποχή στη μυθοπλασία, μπαίνει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Πρόκειται να τον δούμε σε έναν ρόλο κλειδί που θα κάνει […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπαίνει στη σειρά και φέρνει μεγάλες ανατροπές appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:16 20/05/2023

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπαίνει στη σειρά - Ο ρόλος που θα συζητηθεί

ieidiseis.gr
Ο Παράδεισος των Κυριών αποκτά ανταγωνιστή και όλα γίνονται άνω κάτω με την είσοδο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μετά από τη μεγάλη επιτυχία του ως Λάμπρος Σεβαστός στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που άφησε εποχή στη μυθοπλασία, μπαίνει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Πρόκειται να τον δούμε σε έναν ρόλο κλειδί που θα κάνει τη ζωή του Ντίνου πολύ δύσκολη στον επόμενο κύκλο επεισοδίων. Το καστ των ηθοποιών της σειρά ενισχύεται καθώς, αν το κανάλι θελήσει, υπάρχου πολλές εξελίξεις για τους τηλεθεατές που την έχουν αγκαλιάσει. Μην ξεχνάμε πως στη γειτονική Ιταλία, από την οποία προέρχεται η ελληνική εκδοχή του «Παράδεισου των Κυριών», τα επεισόδια βρίσκονται στον 7ο κύκλο. Κάτι
19:54 17/05/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μπαίνει σε δημοφιλή σειρά με κεντρικό ρόλο

youfly.com
Σε ποια σειρά θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου, τη νέα σεζόν; The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μπαίνει σε δημοφιλή σειρά με κεντρικό ρόλο appeared first on Youfly.
14:26 17/05/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Είναι υποχρέωσή μας να γιορτάζουμε τον έρωτα

Newsit
«Άλλη ερώτηση», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε ερώτηση για τη Μαρία Κίτσου. Πρεμιέρα έκανε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο η μουσική παράσταση «μεταΜέλισσες». Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Alex Sid ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια που συντρόφευσαν τους τρεις κύκλους των «Άγριων Μελισσών». «Ηθοποιός είμαι, δεν είμαι τραγουδιστής. Με προσκάλεσαν τα παιδιά και είναι μεγάλη ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Είναι υποχρέωσή μας να γιορτάζουμε τον έρωτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:36 15/02/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έχουν κατέβει 6.000 άνθρωποι στο δρόμο και δεν το δείχνουν τα κανάλια»

tovima
Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών.
13:04 15/02/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η άρνηση να μιλήσει για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση»

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 14/2 η παράσταση «Μεταμέλισσες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με τους To άρθρο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η άρνηση να μιλήσει για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:46 15/02/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Υπήρχε μεγάλη πίεση από τους συγγενείς μου, ρωτούσαν για εμένα»

thebest.gr
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κα μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε με την απώλεια του πατέρα του.
20:50 12/02/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αλλά στην συγχρονικότητα»

neolaia.gr
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 κα μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα του.
19:10 10/02/2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα για συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μετά έπαθα κρίση πανικού»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στο Στούντιο 4 για την παραβίαση του προσωπικού του χώρου, μετά την μεγάλη επιτυχία με τις […] The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Πήγα για συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μετά έπαθα κρίση πανικού» appeared first on Zappit.
18:28 10/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load