Τσιμίκας: "Υπερήφανος στη Λίβερπουλ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο"

21:12 - 10/08/2020

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που θα παίξει στη Λίβερπουλ, την οποία χαρακτήρισε ως τη σπουδαιότερη ομάδα στον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιμίκας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου

Διαβάστε το στο

Τσιμίκας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, μετά...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος που είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου στη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Διαβάστε το στο real.gr

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, πασιχαρής ων για τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας 2020.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος που είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος που είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο» 10/08/2020 Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου στη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο.  Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)