Τσιμίκας: «Ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ»

21:23 - 10/08/2020

Ο Κώστας Τσιμίκας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ για Τσιμίκα: «H νοοτροπία του ταιριάζει με αυτή της Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα τον έχει υπό τις οδηγίες του

Διαβάστε το στο

Κλοπ για Τσιμίκα: «H νοοτροπία του ταιριάζει με αυτήν της Λίβερπουλ»

Το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανακοινώθηκε ο Τσιμίκας από την Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ίδιο, με τον αριστερό αμυντικό από τις Σέρρες να επιλέγει το νούμερο 21.  «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Για μένα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό  μου. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα ένα όνειρο που είχα από παιδί να έρθω μία μέρα και να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα και να που έγινε αλήθεια. Με πολύ δουλειά και προσήλωση σε αυτό που κάνω και αυτό που θέλουν οι προπονητές και καθημερινή δουλει

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ανακοινώθηκε ο Τσιμίκας από την Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε το νούμερο 21 και παρουσιάστηκε επίσημα από την Λίβερπουλ, σε μία ιστορική στιγμή για τον ίδιο. The post Ανακοινώθηκε ο Τσιμίκας από την Λίβερπουλ appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο