Μέγκι Ντρίο: Κόλαφος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά»

07:39 - 07/11/2019

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο “The 2night Show” βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Τετάρτης. Η πρώην παίκτρια […] The post Μέγκι Ντρίο: Κόλαφος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την έχει ψωνίσει φέτος, είναι πολύ κακιά (VIDEO)

Στην εκομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Τετάρτης. και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», είπε αρχικά η Μέγκι στις Μύγες. «Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μέγκι Ντρίο: «Άστραψε και βρόντηξε» για την Παπαγεωργίου- «Την έχει ψωνίσει, κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει» (vid)

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας The post Μέγκι Ντρίο: «Άστραψε και βρόντηξε» για την Παπαγεωργίου- «Την έχει ψωνίσει, κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέγκι Ντρίο: Η επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει ψωνίσει»

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας πως την έχει ψωνίσει. The post Μέγκι Ντρίο: Η επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει ψωνίσει» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Στάζει φαρμάκι» η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Την έχει ψωνίσει φέτος είναι πολύ κακιά» (βίντεο)

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο “The 2night Show” βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Τετάρτης. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνοντας και ορισμένα καυστικά σχόλια. «Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», είπε αρχικά η Μέγκι στις Μύγες. «

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Την έχει ψωνίσει φέτος"

"Eίναι πολύ κακιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο