#Μέγκι Ντρίο

Μέγκι Ντρίο: «Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική – Δούλευαν μαζί και τα λέγανε με άλλη γλώσσα»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα To άρθρο Μέγκι Ντρίο: «Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική – Δούλευαν μαζί και τα λέγανε με άλλη γλώσσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 28/03/2024

GNTM: H Μέγκι Ντρίο ποζάρει με εσώρουχα φτάνει τις 400k ακόλουθους και διαλύει το instagram

koolnews.gr
Η Μέγκι Ντρίο, μια εντυπωσιακή κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία, έλαβε μέρος στο GNTM 3, αφήνοντας το δικό της στίγμα στον διαγωνισμό. Μέσα από την παρουσία της, μάθαμε πολλά για την προσωπικότητά της, τα όνειρά της και τις αξίες της. Ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση Η Μέγκι ήρθε στο GNTM έχοντας ήδη μια επιτυχημένη καριέρα ως […] The post GNTM: H Μέγκι Ντρίο ποζάρει με εσώρουχα φτάνει τις 400k ακόλουθους και διαλύει το instagram appeared first on Koolnews.gr.
17:58 26/03/2024

Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης πάνω στο περιστατικό, θέλει λίγο χρόνο να ηρεμίσει»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο έκανε τις νέες της δηλώσεις για τη Μικαέλα Φωτιάδη, μετά τον ξυλοδαρμό που To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης πάνω στο περιστατικό, θέλει λίγο χρόνο να ηρεμίσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 10/02/2024

Η Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της, περνάει δύσκολα»

zappit.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στη Μικαέλα Φωτιάδη, μετά […] The post Η Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της, περνάει δύσκολα» appeared first on Zappit.
00:00 08/02/2024

Μέγκι Ντρίο για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Διάσημη ως προς τι είναι; Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Διάσημη ως προς τι είναι; Δεν παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/01/2024

Μέγκι Ντρίο: Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν τον βλέπω, είναι ανύπαρκτος στο πάνελ

Newsit
«Κρίμα για τη Φαίη Σκορδά να έχει τέτοιο ξενέρωτο πάνελ», λέει η Μέγκι Ντρίο. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και γενικότερα με το πάνελ της Φαίης Σκορδά τα έβαλε η Μέγκι Ντρίο, σε δηλώσεις που έκανε σε βραδινή της έξοδο. Το γνωστό μοντέλο έκανε λόγο για «ξενέρωτο πάνελ». «Αν δεν είχε το επίθετο που έχει, ... Περισσότερα To άρθρο Μέγκι Ντρίο: Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν τον βλέπω, είναι ανύπαρκτος στο πάνελ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 23/01/2024

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;»

zappit.gr
Για το περιστατικό που έγινε με τον Γιώργο Νταλάρα και την σκληρή του απάντηση προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούσαν […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι είναι ο Νταλάρας να σου απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό; Μέγκι Ντρίο;» appeared first on Zappit.
21:00 20/01/2024

Μέγκι Ντρίο: «Σε συνδυασμό με τους εμετούς έχανα καθημερινά και μεγάλη ποσότητα από τα μαλλιά μου»

zappit.gr
Η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε […] The post Μέγκι Ντρίο: «Σε συνδυασμό με τους εμετούς έχανα καθημερινά και μεγάλη ποσότητα από τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.
08:00 03/01/2024

Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύπτει πόσα χρήματα της πρότειναν την εβδομάδα για το Survivor

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά το χωρισμό της, αφού, όπως εξηγεί To άρθρο Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύπτει πόσα χρήματα της πρότειναν την εβδομάδα για το Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 03/01/2024

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο, αν δεν έχει ξαναπάει Survivor δεν μπορεί να ζητάει 5 χιλιάρικα»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Τζέιμς Καφετζής. Τον πρώην παίκτη του Survivor συνάντησε ο ρεπόρτερ Ηλίας […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο, αν δεν έχει ξαναπάει Survivor δεν μπορεί να ζητάει 5 χιλιάρικα» appeared first on Zappit.
20:00 22/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: "Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει"

patrasevents.gr
"Νομίζω ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα ρεύμα και πέρασε"
07:53 16/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει»

zappit.gr
Για τη Μέγκι Ντρίο και τη Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει» appeared first on Zappit.
10:00 14/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: Νομίζω ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα ρεύμα και πέρασε

ProtoThema.gr
Ενώ πρόσθεσε πως η Μέγκι Ντρίο ούτε απέξω από το «My Style Rocks» δεν μπορεί να περάσει
10:00 14/12/2023

Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο αναφέρθηκε στο χωρισμό της και φυσικά […] The post Μέγκι Ντρίο για Ραμόνα Βλαντή: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την» appeared first on Zappit.
15:00 24/11/2023

Μέγκι Ντρίο: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μάνα, πρέπει να προσέχει τις εμφανίσεις της»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Μέγκι Ντρίο. To άρθρο Μέγκι Ντρίο: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μάνα, πρέπει να προσέχει τις εμφανίσεις της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 01/11/2023

Τηλεοπτικά ατοπήματα με αφορμή τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για τον βάλτο της τηλεόρασης, με αφορμή το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο εναντίον της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Διαβάστε περισσότερα. The post Τηλεοπτικά ατοπήματα με αφορμή τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο appeared first on Youfly.
16:58 25/10/2023

Μέγκι Ντρίο: «Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να δίνουμε ψωμί»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο μίλησε, γι’ ακόμα μία φορά, με τα πιο… […] The post Μέγκι Ντρίο: «Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να δίνουμε ψωμί» appeared first on Zappit.
09:00 23/10/2023

Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: Δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω

Newsit
«Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει καθόλου από μόδα», λέει η Ραμόνα Βλαντή. Δηλώσεις στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έκανε η Ραμόνα Βλαντή, όπου απάντησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή, το Shopping Star και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Μέγκι Ντρίο. «Με ενοχλεί που η ... Περισσότερα To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: Δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 25/09/2023

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα και σνομπ»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και τη Ραμόνα Βλαντή. «Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna. Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Απορώ γιατί έχουν ακόμα […]
17:00 20/09/2023

Μέγκι Ντρίο: «Το Shopping Star µε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πατώσει»

zappit.gr
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Μέγκι Ντρίο: «Το Shopping Star µε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πατώσει» appeared first on Zappit.
09:00 16/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load