Νίκος Κουρής: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…»
07:48 - 07/11/2019
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε για […]
The post Νίκος Κουρής: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κουρής: Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά (VIDEO)
Για το πρόβλημα υγείας του μίλησε για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Κουρής στην εκπομπή “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι διαβητικός από 13 χρονών. Εξομολογήθηκε πως τον αντιμετώπιζαν όλοι τότε, το 1987, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής
Διαβάστε το στο thestival.grΝίκος Κουρής: Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά
Για το πρόβλημα υγείας του μίλησε για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Κουρής στην εκπομπή “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι διαβητικός από 13 χρονών. Εξομολογήθηκε πως τον αντιμετώπιζαν όλοι τότε, το 1987, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους
Διαβάστε το στο madata.grΝίκος Κουρής: Ποιο το πρόβλημα υγείας. «Θα το πω για πρώτη φορά…»
Ποιο το πρόβλημα υγείας του Νίκου Κουρή; Τον Νίκο Κουρή υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του. Διαβάστε την συνέχεια στο GossipLife.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νίκος Κουρής: Ποιο το πρόβλημα υγείας. «Θα το πω για πρώτη φορά…».
Διαβάστε το στο fimes.grΗ εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…»
Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του στο The 2night show! O ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το πρόβλημά του! Ο Νίκος Κουρής εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Κουρής: «Έχω πρόβλημα υγείας και το λέω πρώτη φορά» (vid)
Ο Νίκος Κουρής, αποκάλυψε και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του
The post Νίκος Κουρής: «Έχω πρόβλημα υγείας και το λέω πρώτη φορά» (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΝίκος Κουρής: Αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας του
Νίκος Κουρής: Αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας τουστον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοικτά και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι διαβητικός από 13 χρονών. Εξομολογήθηκε πως τον αντιμετώπιζαν όλοι τότε, το 1987, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…»
Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του στο The 2night show! O ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το πρόβλημά του!…
The post Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr