Σκηνικό δίχως προηγούμενο στο Booth – Έξαλλοι Γιώργος Τσαλίκης και Σοφία Μουτίδου με τον νταή τηλεθεατή
17:00 - 12/08/2020
Μπροστά στο πιο αμήχανο αλλά και… προκλητικό τηλεφώνημα βρέθηκε η παρέα του «The Booth» το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Σοφία […]
The post Σκηνικό δίχως προηγούμενο στο Booth – Έξαλλοι Γιώργος Τσαλίκης και Σοφία Μουτίδου με τον νταή τηλεθεατή appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σκηνικό δίχως προηγούμενο στο Booth – Έξαλλοι Γιώργος Τσαλίκης και Σοφία Μουτίδου με τον νταή τηλεθεατή
Αναστάτωση επικράτησε στο «The Booth» το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλία και την Σοφία Κουρτίδου συντρόφευσε στην εκπομπή ο Γιώργος Τσαλίκης σαν καλεσμένος.
Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, με τις ιστορίες των τηλεθεατών σε πρώτο πλάνο, ο 25χρονος Πυγμαλίωνας έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση και προκάλεσε χαμό!
«Eγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής της εκπομπής προσθέτοντας πως «καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία! Η αναγκαί
Διαβάστε το στο thestival.grΣκηνικό στο «Booth» – Έξαλλοι Γιώργος Τσαλίκης και Σοφία Μουτίδου με τον νταή τηλεθεατή (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Μπροστά στο πιο αμήχανο αλλά και… προκλητικό τηλεφώνημα βρέθηκε η παρέα του «The Booth» το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Σοφία Μουτίδου, την Κρυσταλία και την Σοφία Κουρτίδου συντρόφευσε στην εκπομπή ο Γιώργος Τσαλίκης σαν καλεσμένος.
Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, με τις ιστορίες των τηλεθεατών σε πρώτο πλάνο, ο 25χρονος Πυγμαλίωνας έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση και προκάλεσε χαμό!
«Eγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής της εκπομπής προσθέτοντας πως «καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθ
Διαβάστε το στο topontiki.gr