#Σοφία Μουτίδου

Γιώργος Λιάγκας κατά Σοφίας Μουτίδου: «Ποιοι είναι οι φίλοι της; Πού ζει;»

zappit.gr
Με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου σε βίντεό της για την αντιπαλότητα που έχουν η μητέρα και […] The post Γιώργος Λιάγκας κατά Σοφίας Μουτίδου: «Ποιοι είναι οι φίλοι της; Πού ζει;» appeared first on Zappit.
13:00 13/02/2024

Σοφία Μουτίδου: «Τώρα κολλήσατε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;»

tlife.gr
Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, σχολίασε αρκετά θέματα της επικαιρότητας To άρθρο Σοφία Μουτίδου: «Τώρα κολλήσατε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 31/01/2024

Σοφία Μουτίδου: Ιερέας μηνύει την ηθοποιό για την «Παναγία Αχαΐρευτη της Μυκόνου»

thebest.gr
Επιστολή – καταπέλτη απέστειλε ο πατέρας Στυλιανός Ευαγγγέλου στο «ekklisia online» με την οποία κοινοποιεί την πρόθεσή του να υποβάλει μήνυση στη Σοφία Μουτίδου για τη φράση στο τελευταίο της βίντεο «Παναγία Αχαΐρευτη της Μυκόνου».
04:00 04/01/2024

Γιάννης Κατινάκης: «Μου άρεσε να χτενίζω κούκλες, ζήταγα μια Μπάρμπι από τους γονείς μου και την είχα»

thecaller.gr
Στα δικά του παιδικά χρόνια αναφέρθηκε ο Γιάννης Κατινάκης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η Σοφία Μουτίδου.Στα δικά του παιδικά χρόνια αναφέρθηκε ο Γιάννης Κατινάκης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η Σοφία Μουτίδου.Ο Γιάννης Κατινάκης δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το Σάββατο στον ΣΚΑΪ: «Τι είπε ουσιαστικά η Σοφία Μουτίδου; Αν ένα αγόρι θέλει να μην είναι ακριβώς αυτό που έχει ορίσει η κοινωνία και […]
22:00 16/12/2023

Σοφία Μουτίδου: «Εμφυσούμε σε ένα παιδί τον τσαμπουκά, την αντρίλα και τη βία, μην γίνει ομοφυλόφιλο»

tlife.gr
Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε ακόμα ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Στο απόσπασμα με τίτλο To άρθρο Σοφία Μουτίδου: «Εμφυσούμε σε ένα παιδί τον τσαμπουκά, την αντρίλα και τη βία, μην γίνει ομοφυλόφιλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 12/12/2023

Σοφία Μουτίδου: Οι δύσκολες ώρες και η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

eleftherostypos.gr
Είναι από τις ηθοποιούς που έχει συνδεθεί άμεσα με την κωμωδία και τη σάτιρα. Η Σοφία Μουτίδου, ωστόσο, περνά δύσκολες στιγμές καθώς ο πρώτος μεγάλος της έρωτας έφυγε από την ζωή. «Βλέπω το πρόσωπό σου σε εκατοντάδες φωτογραφίες αυτές τις μέρες & το ξέρω βαθιά. Ξέρω τις ρίζες των ματιών σου, την πιο βυθισμένη ματιά […] Το άρθρο Σοφία Μουτίδου: Οι δύσκολες ώρες και η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 14/11/2023

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μουτίδου

tlife.gr
Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Σοφία Μουτίδου. Όπως γνωστοποίησε η ηθοποιός μέσα από To άρθρο Πολύ δύσκολες ώρες για τη Σοφία Μουτίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 14/11/2023

Σοφία Μουτίδου: Αποφάσισε να ακυρώσει την εμφάνισή της στον Βόλο λόγω του Αχιλλέα Μπέου

govastileto.gr
Η Σοφία Μουτίδου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στράφηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου. Συγκεκριμένα , η ηθοποιός με ένα χιουμοριστικό βίντεο σχολίασε την επίθεση του Δημάρχου Βόλου σε δημοσιογράφο και ενημέρωσε το κοινό της πως αποφάσισε να μην παίξει στις Σέρρες και στον Βόλο προς ελάχιστη πολιτική πράξη για όλα αυτά […]
13:00 02/11/2023

Σοφία Μουτίδου για Αχιλλέα Μπέο: «Αποφάσισα να μην παίξω ούτε στον Βόλο ούτε στις Σέρρες, ως ελάχιστη πολιτική πράξη»

okmag.gr
Mετά την λεκτική επίθεση που έκανε o Αχιλλέας Μπέος κατά των δημοσιογράφων, η Σοφία Μουτίδου θέλησε πάρει θέση με έναν διαφορετικό τρόπο. Η Σοφία Μουτίδου, δημιούργησε έναν διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και τον δήμαρχο Βόλου, από τις πρόσφατες δηλώσεις του, με χρήση μοντάζ. Αναλυτικά ο διάλογος της Σοφίας Μουτίδου με τον Αχιλλέα Μπέο: Αχιλλέας Μπέος: Η κόντρα […] The post Σοφία Μουτίδου για Αχιλλέα Μπέο: «Αποφάσισα να μην παίξω ούτε στον Βόλο ούτε στις Σέρρες, ως ελάχιστη πολιτική πράξη» appeared first on OK! Magazine.
00:58 02/11/2023

Μουτίδου: Ο τελευταίος πολιτικός που είχε υγιή σεξουαλική σχέση πριν τον Κασσελάκη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου

paraskhnio.gr
Τις τελευταίες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε  ένα βίντεο με τον τίτλο «Όλη η ψυχο-κοινωνικο-πολιτικο-σεξουαλική ανάπτυξη για το φαινόμενουμ Κασσελάκης». Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Μουτίδου: Ο τελευταίος πολιτικός που είχε υγιή σεξουαλική σχέση πριν τον Κασσελάκη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 27/09/2023

Σοφία Μουτίδου: Η εξαιρετικά σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της – Βίντεο

tlife.gr
Μια εξαιρετικά σπάνια αναφορά στον θάνατο του πρώην συζύγου και πατέρα της κόρης της έκανε η To άρθρο Σοφία Μουτίδου: Η εξαιρετικά σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 19/09/2023

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και δείχνει την αλλαγή στο σώμα της

onsports.gr
Η Σοφία Μουτίδου κάνει δίαιτα, κατάφερε να χάσει 8 κιλά…
13:17 25/08/2023

H Σοφία Μουτίδου προσπαθεί να μιλήσει ισπανικά στη Μαδρίτη

govastileto.gr
Στιγμές από το ταξίδι της στην Ισπανία μοιράστηκε η Σοφία Μουτίδου στο Instagram της, το οποίο μετρά πάνω από 270 χιλιάδες followers. Η γνωστή κωμικός πήγε στη Μαδρίτη και περιηγήθηκε με την παρέα της στα αξιοθέατα της πόλης, αναρτώντας χιουμοριστικά βίντεο από την προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους ντόπιους. «Μισή λέξη δεν ξέρουν στα […]
20:00 12/07/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Σοφία Μουτίδου: Mε την καρδιά μου της το πρότεινα

Παραπολιτικά
Μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως «εντάξει, εγώ με την καρδιά μου της το πρότεινα. Δεν αλλάζει η άποψη μου
19:00 02/06/2023

Βαρύ πένθος για την Σοφία Μουτίδου

Newsique.gr
Η Σοφία Μουτίδου βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Η γνωστή ηθοποιός μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε πως την ημέρα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή. Όπως είχε αναφέρει η ίδια σε προηγούμενες δημοσιεύσεις της, […] Το άρθρο Βαρύ πένθος για την Σοφία Μουτίδου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 31/05/2023

Δραματικές ώρες για την Σοφία Μουτίδου: «Έζησα κάτι πολύ τραγικό. Δεν μίλησα για να μην τρομάξει η κόρη μου»

Newside.gr
Η Σοφία Μουτίδου έγινε μάρτυρας του τρομακτικού χτυπήματος στο Ισραήλ, καθώς εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στο Τελ Αβίβ. Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρισκόταν στο Τελ Αβίβ τη στιγμή που πύραυλοι και ρουκέτες εκτοξεύθηκαν και δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η Ελληνίδα κωμικός, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από […] The post Δραματικές ώρες για την Σοφία Μουτίδου: «Έζησα κάτι πολύ τραγικό. Δεν μίλησα για να μην τρομάξει η κόρη μου» appeared first on NewSide.gr.
18:12 16/05/2023

Στιγμές αγωνίας για τη Σοφία Μουτίδου: Όσο ήμουν στο Τελ Αβίβ η πόλη δέχθηκε επιθέσεις με ρουκέτες (βίντεο)

irafina.gr
Στις δύσκολες ώρες που πέρασε κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού της στο Τελ Αβίβ αναφέρθηκε η Σοφία Μουτίδου με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός, προαναγγέλλοντας το βίντεο που θα δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube τη Δευτέρα, έδωσε μια μικρή «γεύση» των όσων έζησε, κάνοντας λόγο για «κάτι […]
21:32 13/05/2023

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ

patrasevents.gr
«Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου»
16:02 13/05/2023

Σοφία Μουτίδου: Η αποκάλυψη για τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο Τελ Αβίβ – «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό»

tlife.gr
Τις στιγμές αγωνίας που έζησε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στο Τελ Αβίβ και To άρθρο Σοφία Μουτίδου: Η αποκάλυψη για τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο Τελ Αβίβ – «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:58 13/05/2023

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου»

zappit.gr
Στο Ισραήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από […] The post Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου» appeared first on Zappit.
00:30 13/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load