Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα
01:15 - 13/08/2020
Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης, 12.08.2020, η Ιωάννα, το κορίτσι που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Επέστρεψε σπίτι της η Ιωάννα
«Εννοείται πως ο Γολγοθάς μου δεν τελειώνει εδώ, αφού για πολλούς ακόμα μήνες θα μπαινοβγαίνω συνεχώς στο Νοσοκομείο, δεν γνωρίζω επίσης το τελικό αποτέλεσμα και την τελική εικόνα μου, όμως η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη», είπε χαρακτηριστικά η 34χρονη.
Διαβάστε το στο tanea.grΕπίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Στο σπίτι της βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (12/08), η 34χρονη, η οποία είχε πέσει θύμα φρικτής επίθεσης με…
Διαβάστε το στο NewsBombΕπίθεση με βιτριόλι: «Δεν τελειώνει εδώ ο Γολγοθάς μου» λέει η Ιωάννα
Η Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα έκανε την πρώτη της δήλωση...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕπίθεση με βιτριόλι: Μια πρώτη μικρή νίκη χαρακτηρίζει το εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα
Μετά από μία πολύμηνη νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η 34χρονη Ιωάννα επέστρεψε στο σπίτι της, σχεδόν τρεις μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΕπίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Στο σπίτι της βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (12/08), η 34χρονη, η οποία είχε πέσει θύμα φρικτής επίθεσης με βιτριόλι, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, τον περασμένο Μάιο. Η υπόθεση της Ιωάννας είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα. Και χθες, μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας στο Θριάσιο νοσοκομείο, ήρθε η ώρα να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη νύχτα στο σπίτι της για την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Οι σχεδόν 90 ημέρες στο Θριάσιο
Διαβάστε το στο pagenews.grΕπίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα
Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι η 34χρονη Ιωάννα η οποία έπεσε θύμα βάρβαρης επίθεσης με βιτριόλι, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR η 34χρονη βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Τη συνόδευαν ο αδελφός της, η μητέρα της και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής. Η […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΕπίθεση με βιτριόλι: Επιστρέφει στο σπίτι η Ιωάννα
Στο σπίτι της επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας η Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην...
The post Επίθεση με βιτριόλι: Επιστρέφει στο σπίτι η Ιωάννα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη νύχτα στο σπίτι της για την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Οι σχεδόν 90 ημέρες στο Θριάσιο
Διαβάστε το στο