Επίθεση με βιτριόλι: «Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη», δηλώνει η Ιωάννα

15:20 - 13/08/2020

Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η 34χρονη Ιωάννα η οποία βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Αυγούστου. Το εξιτήριο έρχεται περίπου τρεις μήνες έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι, που παραλίγο να στερήσει τη ζωή της. Η επίθεση είχε γίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, του ... The post Επίθεση με βιτριόλι: «Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη», δηλώνει η Ιωάννα appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη»: Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας

Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας αφού βγήκε από το νοσοκομείο, όπου έμεινε σχεδόν τρεις μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. 

Διαβάστε το στο

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ήταν αυτονόητο ότι θα ζήσει», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι, αναφέρθηκε στον κίνδυνο που είχε η ζωή της 34χρονης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επίθεση με βιτριόλι: "Η έξοδός μου στον κόσμο, μια μικρή πρώτη νίκη", λέει η Ιωάννα

ΕΛΛAΔΑ  Την επαύριο της εξόδου της από το νοσοκομείο, η Ιωάννα με δήλωση που δημοσιεύθηκε μέσω του δικηγόρου της, αναφέρεται σε "έναν κύκλο που έκλεισε", μετά από τρεις μήνες και επτά χειρουργεία και ευχαριστεί όσους την στήριξαν στον δύσκολο αγώνα της, ενώ τονίζει πως η περιπέτειά της θα συνεχιστεί, καθώς θα επισκέπτεται συνεχώς το Νοσοκομείο, ενώ τονίζοντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει την τελική της εικόνα, η έξοδός της στον κόσμο, αποτελεί μία πρώτη νίκη". H δήλωση της Ιωάννας: "Ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Σχεδόν τρεις μήνες και επτά (7) χειρουργεία μετά την, εντελώς άδικη, σε βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στην ζωή. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου θα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα: «Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή, νίκη»

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου πηγαίνοντας στην εργασίας της, πήρε εξιτήριο μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας από το Θριάσιο νοσοκομείο. Το εξιτήριο που θα πάρει η Ιωάννα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αποκατάστασης, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε μεταγενέστερο στάδιο για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.   ​Μετά από μία πολύμηνη νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η Ιωάννα κατάφερε την πρώτη νίκη της, να επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Εχει όμως να δώσει πολλές ακόμα μάχες, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι. Ακολουθεί η δήλωση της Ιωάννας: «Ο πρώτος κύκλος έκλεισ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας – Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μία μικρή νίκη

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η 34χρονη Ιωάννα, η οποία την Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη, όμως έχει να δώσει ακόμη πολλές μάχες, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε και στην πρώτη της δήλωση. «Εννοείται πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας – Η έξοδός μου στον κόσμο είναι μία μικρή νίκη

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η 34χρονη Ιωάννα, η οποία την Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη, όμως έχει να δώσει ακόμη πολλές μάχες, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε και στην πρώτη της δήλωση. «Εννοείται πως […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα