Δείτε την σπάνια φωτογραφία της Αλίκης αγκαλιά με τον Φίνο!

15:59 - 14/08/2020

Δεν νοείται σήμερα Finos Film χωρίς Αλίκη Βουγιουκλάκη και Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς την Finos Film. Παρόλο που η Αλίκη για τρία χρόνια μεταπήδησε στην κινηματογραφική εταιρία Καραγιάννης Καρατζόπουλος, όταν ήρθε σε κόντρα με τον Φίνο που τον θεωρούσε πατέρα της. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της η Αλίκη τις έκανε στο πλευρό του Φίνου “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, “Το κλωτσοσκούφι”, Το ξύλο βγήκε απ΄τον παραδεισο”, “Μανταλένα”, Η Αλίκη στο ναυτικό” και τόσες άλλες δημιουργήθηκαν χάρη στην Αλίκη αλλά και στο Φίνο που της έδινε γη και ύδωρ. Μάλιστα ο Φίνος είχε πει στον Μάρκο Ζέρβα, διευθυντή της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει