Πικέ: "Πιάσαμε πάτο, θα φύγω αν πρέπει"
00:24 - 15/08/2020
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, χαρακτήρισε ντροπή τον ιστορικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν και άνοιξε την πόρτα της εξόδου του εάν κριθεί απαραίτητο για την ηρεμία της ομάδας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πικέ: «Πιάσαμε... πάτο»
Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Ζεράρ Πικέ μετά τον άνευ προηγουμένου διασυρμό της...
Διαβάστε το στο ZouglaΠικέ: Πιάσαμε... πάτο, αυτό ήταν ντροπή
Ο Ζεράρ Πικέ δεν μπορούσε να πιστέψει το τελικό 8-2 και την συντριβή από την Μπάγερν, μιλώντας για βράδυ ντροπής.
Διαβάστε το στο real.grΠικέ: “Πιάσαμε πάτο, θα φύγω αν πρέπει”
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, χαρακτήρισε ντροπή τον ιστορικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν και άνοιξε την πόρτα της εξόδου του εάν κριθεί απαραίτητο για την ηρεμία της ομάδας. Η Μπάγερν ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 (!) στον προημιτελικό της Λισσαβώνας σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία του Champions League και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο […]
The post Πικέ: “Πιάσαμε πάτο, θα φύγω αν πρέπει” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠικέ: «Πιάσαμε... πάτο, αυτό ήταν ντροπή»
Πικέ: «Πιάσαμε... πάτο, αυτό ήταν ντροπή»
Ο Ζεράρ Πικέ δεν μπορούσε να πιστέψει το τελικό 8-2 και την συντριβή από την Μπάγερν, μιλώντας για βράδυ ντροπής. «Πιάσαμε... πάτο. Αυτό είναι ντροπή. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη Μπαρτσελόνα. Σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο παίκτες και προπονητές. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.
Έχουμε φτάσει στο σημείο που δεν μπορούμε να τα πάμε χειρότερα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Να γίνουν αλλαγές κι αν η Μπάρτσα πρέπει να έχει νέα δυναμική, εγώ ας είμαι ο πρώτος που θα φύγει. Δεν θέλω να δείξω κανέναν με το δάκτυλο, αλλά αυτό είναι ντροπή», δήλωσε ο στόπερ των Καταλανών.
15/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Πικέ:
Διαβάστε το στο filathlos.gr