#Ζεράρ Πικέ

Ζεράρ Πικέ: Στο στόχαστρο έρευνας για δωροδοκία του Λουίς Ρουμπιάλες

onsports.gr
Νέοι μπελάδες για τον Ζεράρ Πικέ, μιας και οι ισπανικές…
04:17 05/04/2024

Ισπανία: Έφοδος και συλλήψεις στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

filathlos.gr
Ισπανία: Έφοδος και συλλήψεις στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας 20/03/2024 Σε έφοδο στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας προχώρησε την Τετάρτη (20/3) το μεσημέρι η αστυνομία σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων. Η έρευνα έχει να κάνει με παραβάσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις των τελευταίων πέντε ετών όπου πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν ο Ρουμπιάλες ο οποίος πλέον έχει αποχωρήσει. Οι αστυνομικοί παράλληλα έχουν κάνει εφόδους και σε σπίτια ενώ οι έρευνες τους έχουν να κάνουν με διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος ενώ υπάρχει έρευνα και για τη μεταφορά του Super Cup στη Σαουδική Αραβία που είχε υπογράψει ο τότε πρόεδρος
13:46 20/03/2024

Shakira: «Έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ»

neolaia.gr
Η Shakira παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τον γάμο της με τον Ζεράρ Πικέ.
18:46 17/03/2024

«Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, εγώ του λείπω»: Η… Ζλάταν ανακοίνωση Ιμπραΐμοβιτς για το Kings World Cup!

pressaris.gr
«Το ποδόσφαιρο δεν μου λείπει, εγώ του λείπω». Ποιος θα μπορούσε να έχει κάνει αυτή τη δήλωση και γιατί ανήκει 100% στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Ο Σουηδός σταρ ανακοίνωσε με τον δικό του τρόπο ότι θα εκτελέσει χρέη προέδρου στο επερχόμενο Kings World Cup, πίσω από το οποίο βρίσκεται η λίγκα που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ το 2022. Το τουρνουά θα […] The post «Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο, εγώ του λείπω»: Η… Ζλάταν ανακοίνωση Ιμπραΐμοβιτς για το Kings World Cup! appeared first on pressaris.gr.
12:09 12/03/2024

Ο Σέρχιο Ράμος έγραψε ιστορία παρά τον αποκλεισμό της Σεβίλλης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Σέρχιο Ράμος έγραψε ιστορία παρά τον αποκλεισμό της Σεβίλλης (ΦΩΤΟ) 12/12/2023 Μπορεί η Σεβίλλη να ηττήθηκε με 2-1 από την Λανς και να έμεινε εκτός Ευρώπης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο Σέρχιο Ράμος πήκε στα… βιβλία της ιστορίας με το γκολ που σημείωσε. Το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε απέναντι στη Λανς, ήταν το 17ο γκολ του  σε όλη του την καριέρα του στο Champions League και με αυτό έγινε ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο 37χρονος στόπερ ανέβηκε στην κορυφή της λίστας, αφήνοντας πίσω του τους Ζεράρ Πικέ και Ρομπέρτο Κάρλος, οι οποίοι είχαν πετύχει από 16 γκολ ο καθένας.
23:46 12/12/2023

Πικέ: “Μου αρέσει να προκαλώ”

pressaris.gr
Ο Ζεράρ Πικέ τόνισε πως του αρέσει να προκαλεί και πως του αρέσει η αντιπαλότητα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. The post Πικέ: “Μου αρέσει να προκαλώ” appeared first on pressaris.gr.
21:09 10/11/2023

Πικέ: «Ιδανικός για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι, χρειάζεται υπομονή»

pressaris.gr
Την πεποίθηση ότι ο Τσάβι αποτελεί τον ιδανικό προπονητή της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ, ζητώντας υπομονή από τους φίλους των «μπλαουγκράνα». Επιπλέον, μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι αισθάνεται χαρούμενος για όσα πέτυχε κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ενώ τοποθετήθηκε […] The post Πικέ: «Ιδανικός για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι, χρειάζεται υπομονή» appeared first on pressaris.gr.
23:09 08/11/2023

Viral η επική τούμπα του Πικέ μπροστά στις κάμερες – «Κάρμα» λένε οι φανς της Σακίρα

sportime.gr
Γκρεμοτσακίστηκε ο Ζεράρ Πικέ σε προσπάθειά του να δώσει αυτόγραφο με τους φίλους της Σακίρα να τον κοροιδεύουν. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
03:46 27/10/2023

Ανδόρα: «Ξεσπιτώνεται» η ομάδα του Αλμπάνη, επιτέθηκε στον Υπουργό αθλητισμού ο Πικέ!

Gazzetta
Έξω φρενών με το γεγονός πως η Ανδόρα δεν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο εθνικό στάδιο της χώρας εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ζεράρ Πικέ.
21:00 07/10/2023

«Κολλημένη» με τον Πικέ η Σακίρα – «Πίστεψα ότι θα μας χωρίσει ο …θάνατος» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η Σακίρα πίστευε ότι ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ ήταν το άλλο της μισό, πριν από τη φημολογούμενη απιστία του. Η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie», η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2022 μίλησε με ειλικρίνεια για το τέλος της 11χρονης σχέσης τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης […] Το άρθρο «Κολλημένη» με τον Πικέ η Σακίρα – «Πίστεψα ότι θα μας χωρίσει ο …θάνατος» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 23/09/2023

Ζεράρ Πικέ: Παιχνίδια στη θάλασσα με τη σύντροφό του, Κλάρα στις διακοπές τους στην Κροατία

tlife.gr
Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Zεράρ Πικέ στο πλευρό της αγαπημένης του, Κλάρα Κία Μάρτι με To άρθρο Ζεράρ Πικέ: Παιχνίδια στη θάλασσα με τη σύντροφό του, Κλάρα στις διακοπές τους στην Κροατία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/09/2023

Σακίρα: Θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ

Παραπολιτικά
Από τη στιγμή που χώρισαν, η Κολομβιανή σταρ έχει κυκλοφορήσει τις επιτυχίες «Te Felicito», «Monotonia», «Bzrp Music Sessions», «Vol. 53», «Acrostico», «TQG» και «Copa Vacia»
16:00 14/08/2023

Ζεράρ Πικέ: Τον «εκδικήθηκαν» οι φαν της Σακίρα - Μιλούσε και φώναζαν το όνομά της - Το viral βίντεο

NewsBomb
Μαδρίτη: Το πλήθος σε ένα νυχτερινό κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας...ταπείνωσε τον Ζεράρ Πικέ φωνάζοντας ρυθμικά «Σακίρα-Σακίρα» όταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής…Περισσότερα...
13:00 02/08/2023

Ο «χρυσός κανόνας» του Ζεράρ Πικέ για το πρώτο ραντεβού – «Το θέμα είναι να είσαι τζέντλεμαν»

Newsbeast.gr
Ο Ζεράρ Πικέ άνοιξε μια πόρτα στην προσωπική του ζωή και στην… τεχνική που ακολουθεί στα πρώτα ραντεβού του, αν και δεν ξεκαθάρισε αν ο ίδιος είχε επιτυχία ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο. Μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 7Χ7 που διοργανώνει, το Kings & Queens League, ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στον «χρυσό» κανόνα του πρώτου ραντεβού, δίνοντας λεπτομέρειες για το τί πρέπει να ακολουθεί ένας άνδρας όταν πηγαίνει σ’ ένα εστιατόριο με μια κυρία για πρώτη φορά. «Πρώτο ραντεβού. Φυσικά, το πρωταρχικό μέλημα είναι να εξασφαλίσετε πως πρώτα θα κάτσει η κυρία με την οποία έχετε βγει. Δεύτερον, θα πρέπει να φροντίσετε
04:00 30/06/2023

Έριξε «βόμβα» η Σακίρα: «Ο Πικέ με απατούσε όσο ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»

tromaktiko.gr
Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ η Σακίρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε οδυνηρές λεπτομέρειες από εκείνη την περίοδο της ζωής της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε πώς ο Πικέ την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της ήταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του. «Όλα συνέβησαν […] The post Έριξε «βόμβα» η Σακίρα: «Ο Πικέ με απατούσε όσο ο πατέρας μου ήταν στην εντατική» appeared first on Tromaktiko.gr.
10:47 27/06/2023

Ο Μαρκ Μπάρτρα βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, αλλά και στην αγκαλιά της πιο «καυτής» γυναίκας στον κόσμο

Newsbeast.gr
Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με τη διοίκηση του συλλόγου, τον αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Κορδόν και τον καινούριο προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους φέρεται να είναι και ο Μαρκ Μπάρτρα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα για να γίνει ο… διάδοχος του Ζεράρ Πικέ κι έπειτα αγωνίστηκε στις Ντόρτμουντ, Μπέτις και Τράμπζονσπορ, είναι από τους «εκλεκτούς» του Κορδόν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε, ο Κορδόν τον είχε επιλέξει και για την Μπέτις. Ο 32χρονος Μπάρτρα, συμπαίκτης τη
02:00 27/06/2023

Ζεράρ Πικέ - Σακίρα: Διάλεξε... πλευρά στη διαμάχη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες

NewsBomb
Ο Χάμες Ροντρίγκες, Κολομβιανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και συμπατριώτης της Σακίρα, πήρε ουσιαστικά το μέρος του Ζεράρ Πικέ στη…Περισσότερα...
21:00 20/06/2023

Ο Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, κάτι που δεν έκανε με τη Σακίρα 12 χρόνια

aek1924.gr
Ο Ζεράρ Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “Ok Diario”, κάτι που δεν είχε κάνει με τη Σακίρα 12 χρόνια που ήταν μαζί. Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν ο Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία, καθώς όπως αναφέρει το περιοδικό “Ok Diario” το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Ένας χρόνος […] The post Ο Πικέ παντρεύεται την Κλάρα Κία, κάτι που δεν έκανε με τη Σακίρα 12 χρόνια appeared first on AEK1924.gr.
00:37 18/06/2023

Χάμες Ροντρίγκες: Στα χνάρια των Αγουέρο, Κασίγιας, Ροναλντίνιο, Πίρλο και Σεβτσένκο – Θα παίξει στην λίγκα του Ζεράρ Πικέ

Newsbeast.gr
Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τον επόμενο προορισμό της καριέρας του μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να αγωνιστεί στην Kings League, τη λίγκα 7Χ7 που έχει ιδρύσει ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. Την ανακοίνωση έκανε ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας στην λίγκα, της Kunisports. Ο Αργεντινός γνωστοποίησε σε μία από τις μεταδόσεις του στο Twitch ότι «ο Χάμες Ροντρίγκες θα αγωνιστεί για την Kunisports, το ανακοινώνω τώρα». Ο «Κουν» δεν αποκάλυψε πότε θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός. Ωστόσο, η λίγκα το τελευταίο διάστημα κάνει προσπάθειες να συγκεντρώσει
03:00 14/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load