Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο βενζινάδικο

13:09 - 07/11/2019

Έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/11).

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη

Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν... κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. "Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά" λέει η κόρη του θύματος. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση. To άρθρο Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. «Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά» λέει η κόρη του θύματος. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ένας […] The post Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. «Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε… The post Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες