Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο βενζινάδικο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη
Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν... κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε.
"Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά" λέει η κόρη του θύματος.
Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη.
Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση.
To άρθρο Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη
Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. «Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά» λέει η κόρη του θύματος. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ένας […]
The post Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη
Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. «Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε…
The post Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr