#Βίντεο

Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από τη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο Youtube και για το τηλεοπτικό τοπίο […] Το άρθρο Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:02 19/04/2024

Στη Λάρισα ο Β. Κικίλιας – Συνεδριάζει το Συντονιστικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας

trikalavoice.gr
Στη Λάρισα βρίσκεται το μεσημέρι της Παρασκευής, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.     Ήδη ο κ. Κικίλιας συμμετέχει σε σύσκεψη του Συντονιστικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας. Βίντεο βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα: Φωτ. και βίντεο larissanet.gr / Θανάσης Καλιακούδας
16:55 19/04/2024

«Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη…

militaire.gr
«Ε και τι να κάνουμε πόλεμο», η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις! Η «αντίδραση» εκφράστηκε και από τον υπουργό Επικρτατείας Μάκη Βορίδη, όταν ρωτήθηκε στο Open για όσα κάνει και λέει η Τουρκία. Το να μην γίνει -για παράδειγμα- η συνάντηση Μηητσοτάκη-Ερντογάν δεν περνά από το μυαλό του Μάκη Βορίδη, ούτε από την υπόλοιπη κυβέρνηση. Είναι λογικό...Όταν έχεις «καταπιεί» 82 ημέρες με το Oruc Reis να κάνει «τσάρκες» σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων , λέγοντας ότι «το παίρνει ο αέρας», μπορείς εύκολα να «καταπιείς» δηλώσεις ευθείας αμφισβήτησης της κυριαρχίας σου... Δεν παραβλέπουμε τη συγκλονιστική ανοχή που απολαμβάνει ακόμη αυτή η κυβέρνηση εκφράζοντας τέτοιε
12:00 19/04/2024

Survivor: Με total denim η Σοφιάνα Αβραμάκη πετάει τα εσώρουχα και διαλύει το Instagram – Viral Βίντεο

koolnews.gr
Η Σοφίανα Αβραμάκη έκλεψε την παράσταση στο Survivor 2022 με την δυναμική της προσωπικότητα, την αστείρευτη ενέργεια και την αθλητική της κράση. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, η Σοφίανα έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης με στόχο να δοκιμάσει τα όριά της και να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή, η Σοφίανα ενσωματώθηκε στην […] The post Survivor: Με total denim η Σοφιάνα Αβραμάκη πετάει τα εσώρουχα και διαλύει το Instagram – Viral Βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
11:58 19/04/2024

Κρήτη: Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – Συμμαθητές βιντεοσκοπούσαν αντί να βοηθήσουν

in.gr
Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό.
10:00 19/04/2024

Πρόκριση του Ολυμπιακού με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Πόλη-Βίντεο

militaire.gr
Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα του Ουνάι Έμερι τις 2 και 9 Μαΐου για μια θέση στον τελικό της OPAP Arena. Ολυμπιακός και ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζουν τη νύχτα της Πέμπτης 18 Απριλίου την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στην ημιτελική φάση του Conference League, επίτευγμα που σημειώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η τουρκική ομάδα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-3) επικρατώντας με 1-0, σκορ με το οποίο ολ
08:00 19/04/2024

Τιτανικός: Βίντεο με κάθε λεπτομέρεια για το πως σχεδιάστηκε

lykavitos.gr
Στις 15 Απριλίου του 1912 ο Τιτανικός βυθίστηκε στο Βόρειο Ατλαντικό και το ενδιαφέρον για το πλοίο και ότι συνέβη είναι διαχρονικό.
05:17 19/04/2024

Αθηνά Οικονομάκου: Ερμηνεύει το viral τραγούδι της Μαρίνας Σπανού, «Λουλούδι του δρόμου» – Βίντεο

tlife.gr
Το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού, «Λουλούδι του δρόμου» που έχει γίνει viral στα social media αποφάσισε To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Ερμηνεύει το viral τραγούδι της Μαρίνας Σπανού, «Λουλούδι του δρόμου» – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 18/04/2024

«Καζούρα» από την Κύπρο για το vip αεροσκάφος που τους κάναμε δώρο, αλλά σπανίως πετάει! Βίντεο

militaire.gr
Μεγάλη «καζούρα» από την Κύπρο για το vip αεροσκάφος που κάναμε δώρο ,προκειμένου να δικαιολογήσουμε και την αγορά του νέου vip που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το  G-V Gulfstream-V το οποίο αποκτήθηκε από την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2003, δόθηκε στην Κύπρο, αλλά σπανίως πετά! https://youtu.be/_DUiE1NqC-k https://youtu.be/mtGtJgaj-80 Όπως είναι φυσικό το θέμα του vip αεροσκάφους έχει γίνει αντικείμενο σάτιρας στην Κύπρο.       The post «Καζούρα» από την Κύπρο για το vip αεροσκάφος που τους κάναμε δώρο, αλλά σπανίως πετάει! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.
18:00 18/04/2024

Ηλεία: Η «μαεστρία» του διαρρήκτη στο βενζινάδικο [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Με ένα περίεργο τρόπο κατάφερε ένας διαρρήκτης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17/4, να παραβιάσει την πόρτα ενός πρατήριου υγρών καυσίμων στον Πύργο, Ηλείας. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα έκλεψε ένα βαν από άλλη επιχείρηση, πλησίασε την πόρτα του βενζινάδικου και γκρέμισε την πόρτα χωρίς να σπάσει το τζάμι της. Αυτό που εντυπωσίασε, τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και […] Το άρθρο Ηλεία: Η «μαεστρία» του διαρρήκτη στο βενζινάδικο [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 18/04/2024

Η συγκλονιστική διαδικασία των πέναλτι στο Σίτι - Ρεάλ - Ήρωας ο Ουκρανός Λούνιν - Βίντεο

ProtoThema.gr
Ο Λούνιν απέκρουσε δύο πέναλτι αλλά τον νίκησε ο τερματοφύλακας Έντερσον - Η Ρεάλ 4-3 την Σίτι
02:00 18/04/2024

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση του κτηρίου- Απασχολεί για 2η φορά ο εργολάβος σε ένα μήνα

thetoc.gr
Ο ειδικός φρουρός της νοτιοανατολικής Αττικής ήταν στην οικοδομή γιατί πάλευε να αγοράσει μια γκαρσονιέρα στην Αθήνα για να μην πληρώνει άλλο ενοίκιο.
01:09 18/04/2024

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού

Newsique.gr
Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την κατάρρευση της μονοκατοικίας στον Πειραιά, όπου «χάθηκε» ο 31χρονος αστυνομικός προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι. Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίζουν τον Αγαθάγγελο, όμως το κατάφεραν ήταν πια αργά. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο μετά την τραγωδία και τις προσπάθειες ανάσυρσης […] Το άρθρο Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:59 17/04/2024

Ζωγράφου: Βίντεο - ντοκουμέντα από ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών - Απειλούσαν με μαχαίρι τους υπαλλήλους

thetoc.gr
Οι δύο δράστες 18 και 21 ετών συνελήφθησαν για 11 ληστείες στην περιοχή του Ζωγράφου
14:09 17/04/2024

Λαμία : Ι.Χ έπεσε σε βιτρίνα καταστήματος (Βίντεο, Φώτο)

lamianow.gr
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.00 το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδων Αβέρωφ και Σατωβριάνδου. Ένα Ι.Χ υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες έφυγε από τον δρόμο και αφού ξερίζωσε την βρύση της ΔΕΥΑΛ, έπεσε πάνω στην βιτρίνα του καταστήματος "Τσακ Μαμ" στην γωνία της Αβέρωφ. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός από το σημείο. Στο όχημα επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε η τροχαία που διενήργησε έλεγχο για τα αίτια του ατυχήματος. Δείτε εικόνες σε λίγο βίντεο
09:37 17/04/2024

Ασυνήθιστες εικόνες από το Ντουμπάι: Πλημμυρισμένοι δρόμοι - «βάρκες» τα αυτοκίνητα  - Βίντεο

Skai.gr
Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 20 ετών πλήττουν το εμιράτο, με τις αρχές να καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους
14:37 16/04/2024

Συγκίνηση και πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για την υποψηφιότητα Μπελέρη – Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα στον γιο του - Βίντεο

Skai.gr
Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία» - «Πέτρο, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί»
13:37 16/04/2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

e-daily.gr
Ο 31χρονος βγάζει επιδεικτικά το όπλο και αρχίζει να πυροβολεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό προς την είσοδο του μπαρ
10:09 16/04/2024

Δάντης για Καραγκούνια: «Δεν σκέφτεται ότι η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και απάντησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι. «Φυσικά και θα πήγαινα στην ένωση του Survivor, αν με καλούσαν. Την Ασημίνα την έχει καταβάλει το θέμα του τραυματισμού, εμένα με ενδιαφέρει η υγεία της. Υπάρχουν άνθρωποι που εκφέρουν τις ενστάσεις […] Το άρθρο Δάντης για Καραγκούνια: «Δεν σκέφτεται ότι η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 15/04/2024

Λύθηκε μια και καλή η παρεξήγηση στο Scorpios Bar: «Η Μαρίνα δεν ήταν ποτέ με τον άντρα μου»(Βίντεο)

empisteutiko.gr
Πίσω σε γνώριμα λημέρα, στο μπαρ Scorpios στην Καλλιθέα βρίσκεται ξανά η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε γνωστή μέσα από το viral βίντεο που ανέβασε προκειμένου να διαφημίσει το μαγαζί. Η απόλυσή της από την ιδιοκτήτρια και φίλη της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media και έτσι ήρθε η μεγάλη επιστροφή. Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με μια σειρά από stories που ανάρτησε, την καλωσόρισε και πάλι […] The post Λύθηκε μια και καλή η παρεξήγηση στο Scorpios Bar: «Η Μαρίνα δεν ήταν ποτέ με τον άντρα μου»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 15/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load