Γιώργος Λιάγκας: «Ο Snik με είπε γυμνοσάλιαγκα… οι οπαδοί του απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν»

13:13 - 07/11/2019

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές μέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ο Snik με είπε γυμνοσάλιαγκα… οι οπαδοί του απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας: Οι οπαδοί του Snik είπαν ότι θα με σκοτώσουν

Μία φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα στην οποία στη θέση του κεφαλιού του υπάρχει ένας γυμνοσάλιαγκας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Μου στέλνουν απειλές οι φανατικοί του Snik ότι θα με σκοτώσουν» [βίντεο]

Ο Snik έχει μπει για τα καλά στην επικαιρότητα λόγω της σχέσης του με την […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Μου στέλνουν απειλές οι φανατικοί του Snik ότι θα με σκοτώσουν» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νέα κόντρα Λιάγκα - Snik: «Με είπε γυμνοσάλιαγκα και οι οπαδοί του απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές μέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και ξέσπασε κατά του ράπερ μέσα από την εκπομπή του. Η απάντηση που έδωσε ο Snik ήταν μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες ιδιαίτερες παρασκηνιακές αποκαλύψεις από την κόντρα του με τον ράπερ… «Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έσ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιώργος Λιάγκας: Οι οπαδοί του SNIK απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν

«Παλιοχοντρέ που τολμάς εσύ να έχεις άποψη»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Οι οπαδοί του Snik απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν»! (βίντεο)

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασε τη συμπεριφορά του Snik και των φίλων απέναντι στη ρεπόρτερ του «Πρωινού», Μαίρη Αρώνη. «Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ… Θεωρεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λιάγκας: Οι οπαδοί του Snik είπαν ότι θα με σκοτώσουν

Μία φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα στην οποία στη θέση του κεφαλιού του υπάρχει ένας γυμνοσάλιαγκας ανέβασε στο Instagram ο Snik, με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για τη συμπεριφορά του απέναντι στους ρεπόρτερ. «Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι δέχεται απειλές από τους οπαδούς του ράπερ. «Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Λιάγκας: "Ο Snik με είπε γυμνοσάλιαγκα" (video)

"Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο