Αγρίνιο: Επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει»

13:49 - 07/11/2019

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» πρόκειται να οργανώσουν από κοινού ενημερωτική επιστημονική εσπερίδα με τίτλο: «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές –Κάποιος πρέπει να μιλήσει» και Έκθεση Φωτογραφίας ΑμεΑ με τίτλο: «Σύναξις». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην Παλαιά Δημοτική The post Αγρίνιο: Επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει» appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστημονική εσπερίδα στο Αγρίνιο, «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» πρόκειται να οργανώσουν από κοινού ενημερωτική επιστημονική εσπερίδα με τίτλο: «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές –Κάποιος πρέπει να μιλήσει» και Έκθεση Φωτογραφίας ΑμεΑ με τίτλο: «Σύναξις». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην Παλαιά Δημοτική ... The post Επιστημονική εσπερίδα στο Αγρίνιο, «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Αγρίνιο: Επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» πρόκειται να οργανώσουν από κοινού ενημερωτική επιστημονική εσπερίδα με τίτλο: «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές –Κάποιος πρέπει να μιλήσει» και Έκθεση Φωτογραφίας ΑμεΑ με τίτλο: «Σύναξις». Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην Παλαιά Δημοτική … The post Αγρίνιο: Επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Γονείς ΑμεΑ και Φροντιστές – Κάποιος πρέπει να μιλήσει» appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δυτική Ελλάδα «κλήρωσε» το «φύλλο πορείας» του Αυγενάκη

Πρωτιά «Συμμαχίας» στις εκλογές για το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Παρά τα «καλάθια»… ακριβότερο το Πάσχα - Τι αναφέρει ο Πρόεδρος των καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας

"Τρύπα στην γεωγραφία" των μεγάλων έργων η Αιτωλοακαρνανία

Ποταμούλα Αγρινίου: «Έφυγε» η αιωνόβια γιαγιά Σοφία Γκέκα

Πάσχα στο Αγρίνιο τη δεκαετία του 1950