Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την «ελαφριά εκπομπή»
16:03 - 07/11/2019
Ελένη Μενεγάκη – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης… μια δήλωση που προκάλεσε εκνευρισμό, μια τηλεοπτική συνάντηση που ξεκίνησε με καρφάκι και ολοκληρώθηκε με […]
The post Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την «ελαφριά εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την "ελαφριά εκπομπή"
Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ξεκίνησε με «καρφάκι», ωστόσο ολοκληρώθηκε με λύσιμο της παρεξήγησης, που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.
Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς στην κανονική μου ζωή, με πολλή διάθεση για γέλιο, για χαρά, για ελαφρότητα, αλλά με ένα όριο. Ακόμα και στη Μενεγάκη, που πάντα πάω στην αρχή της σεζόν και είναι μια «ελαφριά» εκπομπή, η συζήτηση που προσπαθώ να κάνω είναι σχετικά σοβαρή».
Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη Μενεγάκη. Έτσι, το
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την «ελαφριά εκπομπή»
Ελένη Μενεγάκη – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης… μια δήλωση που προκάλεσε εκνευρισμό, μια τηλεοπτική συνάντηση που ξεκίνησε με καρφάκι και ολοκληρώθηκε με λύσιμο της παρεξήγησης. Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς […]
The post Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την «ελαφριά εκπομπή» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΗ απολογία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην Ελένη Μενεγάκη για τα σχόλια περί "ελαφριάς" εκπομπής
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Αμηχανία, αμηχανία.
Διαβάστε το στο ladylike.grKωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Απολογήθηκε στην Ελένη - «Kαι με την Ε. Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα» (βίντεο)
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα. Από μπηχτές… μέχρι και απολογία.
Ο γνωστός ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε κάνει μερικά σχόλια περί ελαφρότητας για την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να παρεξηγηθούν. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς στην κανονική μου ζωή, με πολλή διάθεση για γέλιο, για χαρά, για ελαφρότητα, αλλά με ένα όριο. Ακόμα και στη Μενεγάκη, που πάντα πάω στην αρχή της σεζόν και είναι μια «ελαφριά» εκπομπή, η συζήτη
Διαβάστε το στο pronews.gr