Πιτίνο: "Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας"
16:18 - 07/11/2019
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (8/11) να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να συζητήσει την πιθανότητα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στην Ελλάδα ο Πιτίνο: Δεν θέλω λεφτά, τιμή για εμένα η Εθνική
Πάτησε Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο-Ο Hall Of Famer τεχνικός έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης για τις τελικές συζητήσεις με την ΕΟΚ και την Παρασκευή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ
Διαβάστε το στο Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο: Δεν θέλω λεφτά, τιμή μου να αναλάβω την Εθνική
Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Αθήνα και μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, καθώς και τους λόγους που σκοπεύει να εγκατασταθεί ξανά στη χώρα μας
Διαβάστε το στο tanea.grΠιτίνο : «Δεν θέλω ούτε σεντ, είναι τιμή μου να προπονήσω την Ελλάδα»
Στην αγάπη του για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο που μίλησε σαν να είναι... ήδη…
Διαβάστε το στο NewsBombΣτην Αθήνα ο Πιτίνο: "Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας"
Επειτα από ένα πολύωρο ταξίδι από τις ΗΠΑ, ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην χώρα μας. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και την Παρασκευή (8/11) αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να συζητήσουν την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΚ έχει ζητήσει από τον Αμερικανό τεχνικό να συναντηθούν μόνο οι δυο τους, χωρίς παρουσία τρίτων, με σκοπό να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση και να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος.
Ο Αμερικανός τεχνικός αναμένεται να βρεθεί και στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αυριανό (9/11) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια, κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος μέσω Twitter. Μίλησε μάλιστα
Διαβάστε το στο thestival.grΣτην Αθήνα ο Πιτίνο: Δεν θέλω ούτε σεντ για να αναλάβω την Εθνική Ελλάδος
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών. […]
The post Στην Αθήνα ο Πιτίνο: Δεν θέλω ούτε σεντ για να αναλάβω την Εθνική Ελλάδος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτην Ελλάδα ο Πιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, τιμή για εμένα η Εθνική»
ΑΘΛΗΤΙΚA
Πάτησε Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο. Ο Hall Of Famer τεχνικός έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης για τις τελικές συζητήσεις με την ΕΟΚ και την Παρασκευή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.
Ο 67χρονος τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας περίπου από τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης και αύριο αναμένεται να έχει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά της ΕΟΚ και συγκεκριμένα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για τον πάγκο της Εθνικής.
Ο θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, οδηγώντας τον στο νταμπλ, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να καθοδηγήσει τη γαλανόλευκη στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Παράλληλα, την Παρασκευή θα δώσ
Διαβάστε το στο topontiki.grΠιτίνο : «Δεν θέλω ούτε σεντ, είναι τιμή μου να προπονήσω την Ελλάδα»
Στην αγάπη του για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της…
Διαβάστε το στο onsports.grΣτην Αθήνα ο Πιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας»
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (8/11) να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλo. «Ανυπομονώ, θέλω να συμφωνήσουμε για την Εθνική» δήλωσε χαρακτηριστικά. Έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι από τις ΗΠΑ, ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην χώρα μας. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και την Παρασκευή (8/11) αναμένεται να έχει […]
The post Στην Αθήνα ο Πιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣτην Αθήνα ο Πιτίνο: «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, είναι τιμή να αναλάβω την Εθνική»
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών.
Διαβάστε το στο Cnn.grΠιτίνο: “Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας”
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (8/11) να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλo. "Ανυπομονώ, θέλω να συμφωνήσουμε για την Εθνική" δήλωσε χαρακτηριστικά (VIDEO).
Continue reading Πιτίνο: “Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας” at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΓύρισε Αθήνα ο Πιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας» (Βίντεο)
Έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι από τις ΗΠΑ, ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην χώρα μας. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και την Παρασκευή (8/11) αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να συζητήσουν την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΚ έχει ζητήσει από τον […]
Γύρισε Αθήνα ο Πιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, είναι τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας» (Βίντεο) on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΠιτίνο: «Δεν θέλω λεφτά, τιμή για εμένα η Εθνική Ελλάδας»
Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Ελλάδα και σχολίασε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ, τονίζοντας πως είναι τιμή για αυτόν και ότι το κίνητρο του είναι μεγάλο. Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με το Γιώργο Βασιλακόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας. Να θυμίσουμε πως […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΠιτίνο: "Δεν θέλω λεφτά, τιμή να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας"
O πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ
Πιτίνο, έφτασε στην Αθήνα για να
ολοκληρώσει τις επαφές με την ΕΟΚ,...
Διαβάστε το στο ekriti.grΣτην Ελλάδα ο Πιτίνο. «Δεν θέλω λεφτά, για εμένα είναι τιμή να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας»
Έφτασε στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο και την Παρασκευή (8/11) αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο για να οριστικοποιηθεί η…
The post Στην Ελλάδα ο Πιτίνο. «Δεν θέλω λεφτά, για εμένα είναι τιμή να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr