Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Χολέμπας στον Ολυμπιακό

14:53 - 18/08/2020

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του Χολέμπας στον Ολυμπιακό Στον Ολυμπιακό επέστρεψε και επίσημα ο Χοσέ Χολέμπας! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου παίκτη, με τον Χολέμπας να επιστρέφει στο αγαπημένο του Λιμάνι. Το 2010, ο  Έλληνας παίκτης μετακινήθηκε από την Μόναχο 1860 στον Ολυμπιακό, μένοντας στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2014. Με την ερυθρόλευκη φανέλα, κατέγραψε συνολικά 135 συμμετοχές, σημειώνοντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και 22 ασίστ. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για την Ιταλία και την Ρόμα, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια βρισκόταν στο Νησί, όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γουότφορντ. 18/08/2020 Διαβάστε περισσότερα γ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακοίνωσε τον Χολέμπας ο Ολυμπιακός

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Χοσέ Χολέμπας είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία...

Διαβάστε το στο Zougla

Βίντεο: Η συγκίνηση του Χολέμπας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV: «Μου έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, πρέπει να πω. Έμεινα εδώ 4 χρόνια και ήταν υπέροχα τέσσερα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό γκολ ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στη Ντόρτμουντ για το Champions League. […] Το άρθρο Βίντεο: Η συγκίνηση του Χολέμπας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Επιστροφή Χολέμπας στον Ολυμπιακό

Ο 36χρονος μπακ επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» έξι χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στην ομάδα

Διαβάστε το στο news.gr

Χολέμπας: Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας, ο […] Το άρθρο Χολέμπας: Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)