Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για την ομάδα»

20:31 - 18/08/2020

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Φόστερ που ήρθε στην Αθήνα…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό»

Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό» Η απουσία του Μάρκους Φόστερ ήταν αναμενόμενη στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, καθώς εκείνη τη στιγμή ερχόταν στην χώρα μας. O Αμερικανός γκαρντ μόλις έφτασε στη χώρα μας κατευθύνθηκε άμεσα κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον Covid-19, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα. Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του να πιάσει δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές. 18/08/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για το

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φόστερ: «Θα παίζω με την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο