Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα στο “Καλοκαίρι μαζί” μετά τη λιποθυμία της

08:12 - 19/08/2020

Επέστρεψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί” η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Δευτέρας. Η […] The post Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα στο “Καλοκαίρι μαζί” μετά τη λιποθυμία της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μετά τη λιποθυμία της

Όλα όσα είπε η νεαρή δημοσιογράφος για την περιπέτειά της

Διαβάστε το στο

Επέστρεψε η δημοσιογράφος στο «Καλοκαίρι μαζί» μετά τη λιποθυμία της (Βίντεο)

Διαβάστε το στο

Επέστρεψε στο πλατό η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα: "Ήταν μια… χαμηλή πίεση" (VIDEO)

Στο πόστο της επέστρεψε σήμερα η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, η οποία το πρωί της Δευτέρας «πάγωσε» με την λιποθυμία της το πλατό του ΑΝΤ1. Η νεαρή παρουσιάστρια χθες έμεινε σπίτι προκειμένου να ξεκουραστεί και να συνέλθει από το επεισόδιο που είχε, ωστόσο σήμερα έδωσε κανονικά το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». Μάλιστα θέλησε να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά στήριξης που έλαβε. «Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματά σας και που με προσέξατε τόσο πολύ και με φροντίσατε, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια… χαμηλή πίεση», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. «

Διαβάστε το στο thestival.gr

Επέστρεψε στο «Καλοκαίρι Μαζί» η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα – Τι είπε για τη λιποθυμία της

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» επέστρεψε, σήμερα το πρωί, η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, η δημοσιογράαφος που λιποθύμησε on air τη Δευτέρα. Η νεαρή κοπέλα, όπως είπε, έμεινε για μία ημέρα στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στο πλατό. «Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να... The post Επέστρεψε στο «Καλοκαίρι Μαζί» η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα – Τι είπε για τη λιποθυμία της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ant1: Η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα επέστρεψε στο «Καλοκαίρι μαζί» μετά τη λιποθυμία της

Επέστρεψε σήμερα στην εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί» η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της προχθές στον αέρα της εκπομπής. The post Ant1: Η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα επέστρεψε στο «Καλοκαίρι μαζί» μετά τη λιποθυμία της appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Καλοκαίρι μαζί»: Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μετά τη λιποθυμία (Video)

MEDIA  Επέστρεψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί” η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος έμεινε χθες στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στο πλατό. «Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματά σας και που με προσέξατε τόσο πολύ και με φροντίσατε, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια… χαμηλή πίεση», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. «Το θέμα είναι ότι είσαι καλά, είσαι μια χαρά, είσαι εδώ και αυτό έχει μόνο σημασία», της είπε ο Παναγιώτης Στάθης. Πηγή: zappit.gr «Καλοκαίρι μαζί»επιστροφήΚωνσταντίνα ΚλοκοτάραλιποθυμίαHas video:&n

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τη λιποθυμία της

Διαβάστε το στο e-daily.gr

ANT1: Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μετά τη λιποθυμία της (Video)

Κανονικά στη θέση της επέστρεψε σήμερα η δημοσιογράφος του ANT1, Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος έμεινε χθες στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». «Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επέστρεψε η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μετά τη λιποθυμία της

Στη θέση της επέστρεψε σήμερα η δημοσιογράφος του ANT1, Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, μετά τη λιποθυμία της το πρωί της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος έμεινε χθες στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». «Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο