Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο – «Οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα»
11:33 - 20/08/2020
Ενοχλημένος με τον Δημήτρη Μπέλλο είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και μάλιστα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξέφρασε το […]
The post Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο – «Οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Γκουντάρας: Ενοχλημένος με τον Δημήτρη Μπέλλο – «Οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα»
Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, το ζευγάρι του MasterChef 4...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕνοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο – "Οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα"
Ενοχλημένος με τον Δημήτρη Μπέλλο είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και μάλιστα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξέφρασε το παράπονό του.
Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε ζητήσει από τον πρώην παίκτη του MasterChef να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή, ο οποίος του είπε πως θα του απαντήσει με μήνυμα στο Instagram.
Ο Δημήτρης Μπέλλος όμως, δεν του απάντησε και αυτό ενόχλησε τον παρουσιαστή.
«Θα καταγγείλω τον Δημήτρη γιατί μου είχε πει “θα σου απαντήσω για το πότε θα έρθω” και δεν μου απάντησε ποτέ. Ακόμα κι αν δεν μπορείς λόγω Happy Day να έρθεις, οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις “παιδιά, δεν μπορώ γιατί έκλεισα στο Happy Day”. Έτσι θα έκανα εγώ», είπε ο Γρηγόρης Γκ
Διαβάστε το στο thestival.grΕνοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής.
Το άρθρο Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ Γρηγόρης Γκουντάρας καρφώνει τον Δημήτρη Μπέλλο – Οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα
Tην ενόχληση του απέναντι στον Δημήτρη Μπέλλο έδειξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε ζητήσει από τον πρώην παίκτη του MasterChef να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή, ο οποίος του είπε πως θα του απαντήσει με μήνυμα στο Instagram. Ο Δημήτρης Μπέλλος όμως, δεν του απάντησε και αυτό ενόχλησε τον παρουσιαστή. Θα καταγγείλω τον Δημήτρη γιατί μου είχε πει θα σου απαντήσω για το πότε θα έρθω και δεν μου απάντησε ποτέ. Ακόμα κι αν δεν μπορείς λόγω Happy Day να έρθεις, οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις παιδιά, δεν μπορώ γιατί έκλεισα στο Happy Day. Έτσι θα έκανα εγώ, είπε ο παρουσιαστής.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Γρηγό
Διαβάστε το στο spoilers