#Γρηγόρης Γκουντάρας

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ποτέ μα ποτέ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου, νόμος»

zappit.gr
Θέση για όλο τον χαμό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου πήρε […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ποτέ μα ποτέ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου, νόμος» appeared first on Zappit.
10:00 28/02/2024

Γρηγόρης Γκουντάρας: “Είδαμε τον γιατρό να σκοτεινιάζει και να μας λέει πως το παιδί δεν αναπτύσσεται”

sinidisi.gr
Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρα, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή ζώνη, μεταξύ άλλων, γύρισε πίσω...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γρηγόρης Γκουντάρας: “Είδαμε τον γιατρό να σκοτεινιάζει και να μας λέει πως το παιδί δεν αναπτύσσεται”
09:09 12/02/2024

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα»

zappit.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου (10/2) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Το […] The post Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Στον ΣΚΑΪ είδα πράγματα που δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα» appeared first on Zappit.
13:00 10/02/2024

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

zappit.gr
Μία έντονη αδιαθεσία ένιωσε το πρωί της Δευτέρας (5/2) η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, ενώ βρισκόταν στον αέρα […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της appeared first on Zappit.
00:00 06/02/2024

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ήταν φίλος μου, ήταν καλός άνθρωπος»

zappit.gr
Για τις παλιές τους συνεργασίες μίλησαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. […] The post Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ήταν φίλος μου, ήταν καλός άνθρωπος» appeared first on Zappit.
12:00 27/12/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» on air όταν άκουσε τις φωνές των παιδιών του – «Ρε μάγκες ευχαριστώ»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, «Οδός Ζαρίφη 2» κι εκεί τον περίμενε To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Λύγισε» on air όταν άκουσε τις φωνές των παιδιών του – «Ρε μάγκες ευχαριστώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 22/12/2023

Ναταλί Κάκκαβα: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος – Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη σύζυγό του

tlife.gr
Ορκίστηκαν χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον Δήμο Σαρωνικού με Δήμαρχο τον To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος – Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τη σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 18/12/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά στο Open»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά στο Open» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 10/12/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η on air ενόχληση με το… «γκουντάραινα» για τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι ξεπερασμένο»

tlife.gr
Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Super Κατερίνα με το σχόλιο που έκανε To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας: Η on air ενόχληση με το… «γκουντάραινα» για τη Ναταλί Κάκκαβα – «Είναι ξεπερασμένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 14/11/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ενοχλήθηκε με το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σύζυγό του – «Έχει γίνει πλάκα στο παρελθόν, είναι ξεπερασμένο»

zappit.gr
Την ενόχλησή του για το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το όνομα της συζύγου του εξέφρασε ο […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας: Ενοχλήθηκε με το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σύζυγό του – «Έχει γίνει πλάκα στο παρελθόν, είναι ξεπερασμένο» appeared first on Zappit.
12:00 14/11/2023

Viral Βίντεο: Η Ελένη Μενεγάκη πριν 7 χρόνια βάφει τα γκριζα μούσια του Γρηγόρη Γκουντάρα

koolnews.gr
Άλλοι βάφουν τα μαλλιά τους και ο Γρηγόρης Γκουντάρας βάφει το μούσι. Όλα ξεκίνησαν πριν από περισσότερα από επτά χρόνια όταν ο πανελίστας βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Για να τονώσει το ηθικό του που έπρεπε τα μούσια του να ασπρίζουν και να νιώθει ότι γυρνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να του βάψει το […] The post Viral Βίντεο: Η Ελένη Μενεγάκη πριν 7 χρόνια βάφει τα γκριζα μούσια του Γρηγόρη Γκουντάρα appeared first on Koolnews.gr.
18:58 23/10/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν δύσκολο όταν ξανασυναντηθήκαμε, πλέον δεν έχουμε επαφές»

tlife.gr
Στην τηλεοπτική του διαδρομή, το κεφάλαιο “Ελένη Μενεγάκη” αλλά και τη σχέση που έχουν σήμερα αναφέρθηκε To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν δύσκολο όταν ξανασυναντηθήκαμε, πλέον δεν έχουμε επαφές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 23/09/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Αισθάνθηκα πολύ άβολα γιατί ήταν απέναντι μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ράπτη με αφορμή την έναρξη […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας: «Αισθάνθηκα πολύ άβολα γιατί ήταν απέναντι μου» appeared first on Zappit.
00:00 22/09/2023

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ΟΚ!: «Χάσαµε ένα μωρό. Θα είχαµε τρία παιδιά»

okmag.gr
Αν από την τηλεόραση -και ακόμη περισσότερο από το Instagram- λείπουν οι κανονικοί άνθρωποι, Γρηγόρης Γκουντάρας επιβεβαιώνει θριαμβευτικά την εξαίρεση στον κανόνα. Κάθε πρωί στις 10:00 στον Alpha, στο πλάι της Κατερίνας Καινούργιου στη «Super Κατερίνα». Στη συνέντευξή του στο ΟΚ! ο Γρηγόρης Γκουντάρας πέρα από τα επαγγελματικά του μιλά για τα παιδικά του χρόνια, […] The post Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο ΟΚ!: «Χάσαµε ένα μωρό. Θα είχαµε τρία παιδιά» appeared first on OK! Magazine.
07:58 21/09/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου τηλεφώνησε, βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας»

zappit.gr
Λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου τηλεφώνησε, βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας» appeared first on Zappit.
00:00 21/09/2023

Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Δεν μου κάνει τίποτα με το που τον βλέπω»

NewsBomb
Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή, Super Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να πειράξει την Κατερίνα Καινούργιου…Περισσότερα...
16:00 14/09/2023

Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι τρυφερές ευχές του στη Ναταλί Kάκκαβα για τη γιορτή της

okmag.gr
Γιορτή έχει σημερνά η Ναταλί Κάκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα» ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά. «Και τώρα ήρθε η στιγμή να σου ψιθυρίσω στο αυτί, αλλά και δημόσια. Χρόνια πολλά αστέρι μου,να είσαι πάντα δημιουργική, λαμπερή, […] The post Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι τρυφερές ευχές του στη Ναταλί Kάκκαβα για τη γιορτή της appeared first on OK! Magazine.
13:58 26/08/2023

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Πολίτες υποστηρίζουν πως βρήκαν δεκάδες αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς

Newsbeast.gr
Με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη στον Έβρο το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο όπου κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως έχουν βρει δεκάδες αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς διάσπαρτους, ακόμη και κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ακόμη και οι υπεύθυνοι θεωρούν πως αυτό που βιώνουν στις φωτιές στον Έβρο είναι κάτι πρωτόγνωρο. Χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, τόνισε: «Αυτό που ζούμε είναι κυριολεκτικά μια πρωτόγνωρη κατάσταση» αναφέροντας επίσης ότι είναι πάρα πολλές οι εστίες φωτιάς που ξεπηδούν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Όπως μετέφερε η ιστοσελίδα thestival.gr, μέσω των social media δημοσιε
05:00 23/08/2023

Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;»

zappit.gr
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν έμεινε ασυγκίνητος από την ανείπωτη τραγωδία που «χτύπησε» τον Οδυσσέα Σταμούλη το τελευταίο 24ωρο. Όπως έγινε […] The post Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;» appeared first on Zappit.
19:00 11/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load