Ξέφυγε η κόντρα Κούγια – Πανόπουλου : “Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις”!

15:57 - 20/08/2020

Συνέχεια στην προσωπική του κόντρα με τον Χρήστο Πανόπουλο έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για «ξεδιάντροπους ομοφυλόφιλους! Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου σε ελληνικά και αγγλικά που «απαντούσε» στον Αλέξη Κούγια, ήρθε η νέα τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, ο οποίος πέρασε στην… αντεπίθεση. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Πανόπουλο: "Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις"

Μαίνεται η διαμάχη ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Χρήστο Πανόπουλο, που έχουν επιδοθεί σε... "πόλεμο" ανακοινώσεων. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου σε ελληνικά και αγγλικά που «απαντούσε» στον Αλέξη Κούγια, ήρθε η νέα τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, ο οποίος πέρασε στην... αντεπίθεση. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ. Κούγια: Μωρή Χρηστάρα, όπως σε λέει και ο συνεταίρος σου, ο νονός του γιου μου του Χρίστου, Πολυχρόνης Συγγελίδης, δεν ασχολούμαι μαζί σου, γιατί ούτε είσαι κάτι ξεχωριστό, γιατί ούτε είσαι ένα πρόσωπο που θέλω να είσαι στο κοινωνικό μου περιβάλλον, γιατί ούτε σε γουστάρω όπως γράφεις, αφού ο δικός μου τρόπος ζωής και στο δικό μου κ

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Επίθεση» Κούγια σε Πανόπουλο: «Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις!»

Συνέχεια στην προσωπική του κόντρα με τον Χρήστο Πανόπουλο έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για «ξεδιάντροπους ομοφυλόφιλους! The post «Επίθεση» Κούγια σε Πανόπουλο: «Μόνο ξεδιάντροποι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις!» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»