Πικέρμι: «Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου;» Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο!
21:29 - 07/11/2019
Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. «Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά» λέει η κόρη του θύματος. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ένας […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίντεο από το τροχαίο στο Πικέρμι: «Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου;»
Ένα απίστευτο τροχαίο όπου ένας άντρας έχασε τη ζωή του συνέβη στο Πικέρμι, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου;» Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι
Ένας 87χρονος έχασε τη ζωή του στο Πικέρμι όταν επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος και όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε. Όπως αποκαλύπτει στο Open η κόρη του θύματος ο δράστης δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη όταν συναντήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι. “Πήγα κοντά […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr