Λάκης Γαβαλάς: Εξηγεί γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks!
10:12 - 21/08/2020
Τι τον έκανε να πάρει την απόφαση...
The post Λάκης Γαβαλάς: Εξηγεί γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks
Ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει στο «My Style Rocks» ενώ...
Διαβάστε το στο ZouglaO Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks
Ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει στο «My Style Rocks» ενώ αποκάλυψε πως ο αντικαταστάτης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάκη Γαβαλάς: Αγαπημένοι μου ακόλουθοι αποχωρώ από το My Style Rocks
Ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Instagram επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το «My Style Rocks» και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.
«Αγαπημένοι μου ακόλουθοι καλησπέρα… Μια είδηση σας τάραξε σήμερα αυτή του ότι δεν θα καθίσω στην καρέκλα του κριτή στο My Style Rocks αυτήν την σεζόν και είχα αρκετά DM για διευκρινήσεις… Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Λόγω αρχικά κάποιων θεατρικών υποχρεώσεων που τυγχάνει να συμπίπτουν με το σόου, αλλά και οι συνθήκες κορονοϊου κλπ με κάνουν να αντικατασταθώ με τον φίλο μου και καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο αλλά και γνώστη του σόου μιας και ξαναυπήρξε κριτής του. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τ
Διαβάστε το στο thestival.gr