#Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς: «Η Σπυροπούλου μου είπε ότι της έκαναν πρόταση γι’ αυτό το πρότζεκτ αλλά δυστυχώς είναι έγκυος»

tlife.gr
Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος.  Ο γνωστός To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Η Σπυροπούλου μου είπε ότι της έκαναν πρόταση γι’ αυτό το πρότζεκτ αλλά δυστυχώς είναι έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/04/2024

«My Style Rocks»: Τι επάγγελμα θα ακολουθούσαν οι κριτές αν δεν έκαναν το τωρινό τους;

govastileto.gr
Ένα ακόμη επεισόδιο «My Style Rocks» προβλήθηκε χθες Πέμπτη 11/4, με την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει μια ιδιαίτερη ερώτηση στους κριτές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου έκαναν την πασαρέλα τους στην αρχή του επεισοδίου, υιοθετώντας το θέμα της χθεσινής ημέρας. Επίσης, αποκάλυψαν το επάγγελμα το οποίο θα ακολουθούσαν αν δεν […]
01:00 13/04/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς «πάγωσε» τη Μαρίνα Πατούλη: «Περίμενε μισό λεπτό να φέρω τα φίλτρα»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς «πάγωσε» τη Μαρίνα Πατούλη: «Περίμενε μισό λεπτό να φέρω τα φίλτρα» appeared first on Zappit.
16:00 05/04/2024

Λάκης Γαβαλάς: «Χωρίσαμε γιατί ήταν πολύ μικρότερος και εγώ μεγάλωσα»

zappit.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες που αρκετοί επιλέγουν να δημοσιεύουν στα social media και […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Χωρίσαμε γιατί ήταν πολύ μικρότερος και εγώ μεγάλωσα» appeared first on Zappit.
18:00 02/04/2024

My Style Rocks – Κατακεραύνωσε ο Γαβαλάς την Casablanca και άφησε άφωνη την Καζαντζόγλου: «Είμαι σε σοκ»

zappit.gr
Έξαλλος έμοιαζε να είναι στη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Λάκης Γαβαλάς εξαιτίας […] The post My Style Rocks – Κατακεραύνωσε ο Γαβαλάς την Casablanca και άφησε άφωνη την Καζαντζόγλου: «Είμαι σε σοκ» appeared first on Zappit.
19:00 06/03/2024

Λάκης Γαβαλάς: Αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Άντε πάλι με τούτη την πλαστική, είπε (βίντεο)

Newside.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κοινές δηλώσεις με τη συνεργάτιδά του στο «My Style Rocks», Έβελυν Καζαντζόγλου, όταν τους συνάντησαν σε εκδήλωση, κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών. Όταν άκουσε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο σχεδιαστής αντέδρασε και είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι: «Άντε πάλι με αυτή την πλαστική». Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να [...] Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Άντε πάλι με τούτη την πλαστική, είπε (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 05/03/2024

My Style Rocks – Απηύδησε ο Λάκης Γαβαλάς με την Casablanca: «Με στενοχωρεί και με προσβάλλει σαν κριτή»

zappit.gr
Θλίψη και όχι μόνο έμελλε να προκαλέσει στον κριτή του My Style Rocks, Λάκη Γαβαλά η νεοφερμένη Casablanca στο νέο […] The post My Style Rocks – Απηύδησε ο Λάκης Γαβαλάς με την Casablanca: «Με στενοχωρεί και με προσβάλλει σαν κριτή» appeared first on Zappit.
21:00 23/02/2024

Πατέρας Σεραφείμ: «Θα ήθελα να ασπαστώ το χέρι του Λάκη Γαβαλά σήμερα»

empisteutiko.gr
“Ξέρετε γιατί; Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει με τη φωνή της λογικής”. Μία μέρα μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Στο Πρωινό, ο Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούποληςμ βγήκε σε ζωντανή σύνδεση να μιλήσει σχετικά. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Λάκη […] The post Πατέρας Σεραφείμ: «Θα ήθελα να ασπαστώ το χέρι του Λάκη Γαβαλά σήμερα» appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 17/02/2024

Λάκης Γαβαλάς: Εγώ δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει «μαμά»

Newside.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς επανήλθε με νέα τοποθέτηση επί του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» ο σχεδιαστής εξέφρασε την ενόχλησή του που «ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που δεν θα είχε μητέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: [...] Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Εγώ δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει «μαμά» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
18:00 16/02/2024

Λάκης Γαβαλάς: Εγώ δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει «μαμά» (βίντεο)

sinidisi.gr
Εγώ όμως δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει "μαμά" ή οτιδήποτε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λάκης Γαβαλάς: Εγώ δεν θα είχα ένα παιδί το οποίο δεν θα μπορούσε να πει «μαμά» (βίντεο)
11:09 15/02/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται στη νέα εκπομπή «ΕQ» του Action 24

news.gr
Απόψε στις 21:00 το νέο επεισόδιο του «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου
16:37 14/02/2024

My Style Rocks: Με το εσώρουχο εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς

thecaller.gr
Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Με τα εσώρουχα εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. «Έχουμε δύο τόσο ωραίες γυναίκες εδώ και όλοι κοιτάμε τον Λάκη», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, κατά την έναρξη του επεισοδίου. Ο σχεδιαστής εμφανίστηκε στο πλατό με ένα κοστούμι από πάνω, ενώ από κάτω φορούσε το εσώρουχό του. Κάτω από αυτό μάλιστα, […]
19:00 13/02/2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Ο έρωτας στη Βερόνα, ο πριγκιπικός γάμος στο Ναύπλιο και το My Style Rocks

govastileto.gr
Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της Μορτασίας, το My Style Rocks επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με νέες διαγωνιζόμενες. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής αυτή την φορά κάθονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη είναι μία από τις 9 fashionistas που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με […]
18:00 08/02/2024

Λάκης Γαβαλάς σε Φαίη Σκορδά: «Τα έχω περάσει, η ζωή συνεχίζεται»

zappit.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο σημερινός (5/2) καλεσμένος που υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα […] The post Λάκης Γαβαλάς σε Φαίη Σκορδά: «Τα έχω περάσει, η ζωή συνεχίζεται» appeared first on Zappit.
23:00 05/02/2024

Λάκης Γαβαλάς - «Μy Style Rocks»: Υπόσχομαι υπέροχες στιγμές με χιούμορ και χρήσιμες πληροφορίες

thebest.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στον επόμενο κύκλο του «Μy Style Rocks».
05:00 05/02/2024

Ο Λάκης Γαβαλάς σε μια συνέντευξη – ποταμό στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

govastileto.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας. Έχει επενδύσει δεκαετίες από τη ζωή του για να εξελίξει τον λαμπερό αυτό κλάδο στη χώρα μας, συνάπτοντας συμφωνίες με μεγάλους οίκους μόδας και εταιρείες με υψηλό πρεστίζ για να φέρει στον ελληνικό χώρο τις νεότερες τάσεις από το 1980 και […]
08:00 01/02/2024

Έσβησε αθορυβα σε ηλικια 92 ετων ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που θριάμβευσε και στην διεθνή αγορά – Πεθανε ο Φιλήμων

olympia.gr
Με ανάρτηση του στο Facebook ο Λάκης Γαβαλάς έκανε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφός του, γνωστός σχεδιαστής μόδας Φιλήμων, σε ηλικία 92 ετών. Έσβησε αθορυβα σε ηλικια 92 ετων ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που θριάμβευσε και στην διεθνή αγορά – Πεθανε ο Φιλήμων - olympia
10:28 25/01/2024

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour»

govastileto.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον πέτυχαν σε βραδινή του έξοδο και απάντησε και με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τον Πάνο Βλάχο και τα όσα είπε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους. Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Καλησπέρα παιδιά, δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour!». […]
20:00 24/01/2024

Λάκης Γαβαλάς: «Με έχουν κάνει να νιώσω άβολα οι δημοσιογράφοι, μου βάζετε το μικρόφωνο στο πρόσωπο και μου φεύγει το κραγιόν»

tlife.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν καθίσει ξανά στην καρέκλα του κριτή του My Style Rocks, έκανε To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Με έχουν κάνει να νιώσω άβολα οι δημοσιογράφοι, μου βάζετε το μικρόφωνο στο πρόσωπο και μου φεύγει το κραγιόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/01/2024

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμων – Tην είδηση έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτηση του στο Facebook

thecaller.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Φιλήμων. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Φιλήμων. Την είδηση για τον θάνατο του σχεδιαστή μόδας, Φιλήμονα, έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτηση του στο Facebook. Ο Φιλήμων γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1932. Ως σχεδιαστής μόδας άφησε ισχυρό το αποτύπωμά του, με ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, αλλά και […]
18:00 23/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load