Ο Τραμπ διατείνεται ότι «αυτός έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
05:36 - 22/08/2020
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυρά Τραμπ κατά Ομπάμα και Μπάιντεν: Εγώ έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Διαβάστε το στο Τραμπ κατά Ομπάμα και Μπάιντεν: Εγώ έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του χθες, ο ένοικος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε επίσης ότι την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ εκτίμησαν «περισσότερο» οι αμερικανοί ευαγγελικοί χριστιανοί.
Διαβάστε το στο ΗΠΑ: Ο Τραμπ διατείνεται ότι «αυτός έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας…
Διαβάστε το στο NewsBombΤραμπ: Εγώ έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ – Πυρά κατά Ομπάμα, Μπάιντεν
Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του χθες, ο ένοικος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε επίσης ότι την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ εκτίμησαν «περισσότερο» οι αμερικανοί ευαγγελικοί χριστιανοί.
Διαβάστε το στο tovimaΕγω έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ κομπάζει ο Τραμπ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ Τραμπ διατείνεται ότι «έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι η ισραηλινή πολιτική ηγεσία λέει εδώ και χρόνια πως η πόλη, έδρα της ισραηλινής κυβέρνησης, είναι η «αιώνια και αδιαίρετη» ισραηλινή πρωτεύουσα, καθώς και ότι το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας τάσσεται […]
The post Ο Τραμπ διατείνεται ότι «έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ appeared first on Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε το στο ptisidiastima.comΟ Τραμπ διατείνεται ότι «έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ - Επίθεση και στους Ομπάμα, Μπάιντεν - BINTEO
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι η ισραηλινή πολιτική ηγεσία λέει εδώ και χρόνια πως η πόλη, έδρα της ισραηλινής κυβέρνησης, είναι η « ...
Διαβάστε το στο real.grΟ Τραμπ διατείνεται ότι έκανε την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Τραμπ διατείνεται ότι έκανε την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Σαβ, 22/08/2020 - 09:14
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΤραμπ: Εγώ μετέτρεψα την Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι η ισραηλινή πολιτική ηγεσία λέει εδώ και χρόνια πως η πόλη, έδρα της ισραηλινής κυβέρνησης, είναι η «αιώνια και αδιαίρετη» ισραηλινή πρωτεύουσα. Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του χθες, ο ένοικος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε […]
Διαβάστε το στο mononews.grΤραμπ: Εγώ μετέτρεψα την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε την Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Διαβάστε το στο Cnn.grΝ.Τραμπ: «Εγώ έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ»
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του χθες, ο ένοικος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε επίσης ότι την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ εκτίμησαν «περισσότερο» οι Αμερικανοί ευαγγελικοί χριστιανοί. Ο Τραμπ καταφέρθηκε εναντίον προηγούμενων κυβερνήσεων διότι δεν είχαν προχωρήσει στην αναγνώριση της ισραηλινής κυριαρχίας στην πόλη, που είχε καταληφθεί στον πόλεμο των έξι ημερών το 1967 και προσαρτήθηκε αργότερα.
«Ποτέ δεν μετέφεραν την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, κάνοντας έτσι την Ιερουσαλήμ την πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως έκανα εγώ», είπε ο Τραμπ. «Ξέρετε ποιος το εκτίμησε περισσότερο
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Τραμπ διατείνεται ότι «αυτός έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι η ισραηλινή πολιτική ηγεσία λέει εδώ και χρόνια πως η πόλη, έδρα της ισραηλινής κυβέρνησης, είναι η «αιώνια και αδιαίρετη» ισραηλινή πρωτεύουσα, καθώς και ότι το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας τάσσεται υπέρ του προσδιορισμού του οριστικού καθεστώτος της στο πλαίσιο ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους.
Διαβάστε το στο matrix24.grΤραμπ για Ισραήλ: Εγώ μετέτρεψα την Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα
Τραμπ για Ισραήλ: O Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ εκτίμησαν περισσότερο οι Αμερικανοί ευαγγελικοί χριστιανοί.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗΠΑ: Ο Τραμπ διατείνεται ότι «αυτός έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Παρασκευή ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι η ισραηλινή πολιτική ηγεσία λέει εδώ και χρόνια πως η πόλη, έδρα της ισραηλινής κυβέρνησης, είναι η «αιώνια και αδιαίρετη» ισραηλινή πρωτεύουσα, καθώς και ότι το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας τάσσεται υπέρ […]
The post ΗΠΑ: Ο Τραμπ διατείνεται ότι «αυτός έκανε» την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΝτόναλντ Τραμπ: «Έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες ότι αυτός μετέτρεψε την Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβλέποντας το ότι...
The post Ντόναλντ Τραμπ: «Έκανα την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΤραμπ για Ισραήλ: Εγώ μετέτρεψα την Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα
Τραμπ για Ισραήλ: O Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ εκτίμησαν περισσότερο οι Αμερικανοί ευαγγελικοί χριστιανοί.
Διαβάστε το στο