Φερέιρα: «Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προκριθούμε» (video)

15:02 - 24/08/2020

Το ισχυρό «θέλω» του ΠΑΟΚ για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League διατράνωσαν σήμερα μιλώντας για την αυριανή, νοκ άουτ, αναμέτρηση, στη Θεσσαλονίκη (21:00), για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με την Μπεσίκτας, ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Δημήτρης Πέλκας.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League – Φερέιρα: Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προκριθούμε

Το ισχυρό «θέλω» του ΠΑΟΚ για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League διατράνωσαν σήμερα μιλώντας για την αυριανή, νοκ άουτ, αναμέτρηση, στη Θεσσαλονίκη (21:00), για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με την Μπεσίκτας, ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Πορτογάλος προπονητής και ο διεθνής μεσοεπιθετικός... The post Champions League – Φερέιρα: Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προκριθούμε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φερέιρα: «Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας»

Το ισχυρό «θέλω» του ΠΑΟΚ για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League διατράνωσαν σήμερα μιλώντας για την αυριανή, νοκ άουτ, αναμέτρηση, στη Θεσσαλονίκη (21:00), για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με την Μπεσίκτας, ο Αμπέλ Φερέιρα και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Φερέιρα: «Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προκριθούμε» (video)

Το ισχυρό «θέλω» του ΠΑΟΚ για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League διατράνωσαν σήμερα μιλώντας για την αυριανή, νοκ άουτ, αναμέτρηση, στη Θεσσαλονίκη (21:00), για τον 2ο προκριματικό…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»