#Champions League

Αστειότητες τα περί UEFA: Οι τελικοί Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας γίνονται Σάββατο 25/5 και με κόσμο!

pressaris.gr
Νέα περίεργα σενάρια είδαν πριν λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας περί “προβληματισμού της ΕΠΟ για να γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών”. Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια σενάρια “εθιμοτυπικά η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της […] The post Αστειότητες τα περί UEFA: Οι τελικοί Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας γίνονται Σάββατο 25/5 και με κόσμο! appeared first on pressaris.gr.
19:10 24/04/2024

Το Τσάμπιονς Λιγκ των κωφών στην Ελλάδα

tanea.gr
Μία ξεχωριστή διοργάνωση φιλοξενείται αυτές τις μέρες (22/4-27/4) στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα γήπεδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών το οποίο διεξάγεται με τη συμμετοχή δέκα ομάδων (ήταν έντεκα, αλλά η Γένοβα δεν ήρθε) από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η χώρα μας εκπροσωπείται από τρεις ομάδες, τον ΑΣΚ Κρήτης […]
19:03 24/04/2024

Βασίλης Σπανούλης: Υποψήφιος για τον πάγκο της Αναντολού Εφές ο προπονητής του Περιστερίου

Newsbeast.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης τα πάει εξαιρετικά στο Περιστέρι, το οποίο προκρίθηκε και στο Final 4 του Basketball Champions League, γεγονός που βλέπουν και στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές. Ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι και στην Εθνική Ελλάδας, θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές της Ευρώπης και ρεπορτάζ του BasketNews τον θέλει να κερδίζει όλο και περισσότερες θέσεις στη λίστα της Αναντολού Εφές. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ακουγόταν συνεχώς το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ για την τουρκική ομάδα αλλά τελικά δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη διοίκηση τη
01:04 24/04/2024

Μπαρτσελονέτα: Άνετη νίκη στην Μπρέσια, τα ρέστα της με Ολυμπιακό

Gazzetta
H Μπαρτσελονέτα νίκησε εκτός έδρας την Μπρέσια με 12-5 και φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Παρασκευή θα παίξει τα ρέστα της για πρόκριση στο Final 4 του Champions League.
23:02 23/04/2024

BCL Final 4: Το γυάλινο δάπεδο όπου θα παίξουν το Περιστέρι και οι Ισπανοί

Gazzetta
Το Final 4 του Basketball Champions League βρίσκεται προ των πυλών και θα διεξαχεί για πρώτη φορά σε γυάλινο δάπεδο (glass floor), το οποίο τοποθετήθηκε ήδη στην Beogradska Arena.
20:02 23/04/2024

Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 10-8: Της έσπασε το αήττητο και έβαλε πλώρη για τετράδα!

fosonline.gr
Μια νίκη ύψιστης σημασίας στη «μάχη» για την πρόκριση στο Final Four του LEN Champions League πήρε ο Ολυμπιακός που υπέταξε με 10-8 στον Πειραιά τη Φερεντσβάρος σπάζοντας το αήττητό της.
19:48 23/04/2024

Live Streaming: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος

filathlos.gr
Live Streaming: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 23/04/2024 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος.5-2. Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε ισόπαλο 1-1. Ξεκίνησε το παιχνίδι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε Live Streaming εδώ.  Καλησπέρα! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος σε κομβικό ματς για το Champions League του πόλο. 
18:48 23/04/2024

Ο Λουίς Ενρίκε θέλει το «τρεμπλ»

pressaris.gr
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, θέλει να «σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου και της χώρας» κατακτώντας το «τρεμπλ» (πρωτάθλημα-Κύπελλο-Champions League), όπως ανέφερε σήμερα (23/4) την παραμονή ενός ταξιδιού στη Λοριάν, όπου θα μπορούσε να εξασφαλίσει τον τίτλο στη Ligue 1. The post Ο Λουίς Ενρίκε θέλει το «τρεμπλ» appeared first on pressaris.gr.
18:10 23/04/2024

Πρώτο φαβορί για αντί-Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Τσέρμπι

pressaris.gr
Στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, εφόσον το καλοκαίρι αποχωρήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ. Μονάχα το Κύπελλο Αγγλίας θα καταφέρει να σώσει -όσο γίνεται- τη φετινή χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται στο Champions League την επόμενης περιόδου. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, μόνο δεδομένη δεν είναι […] The post Πρώτο φαβορί για αντί-Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Τσέρμπι appeared first on pressaris.gr.
16:10 23/04/2024

Παρελθόν ο Πιόλι από την Μίλαν

filathlos.gr
Παρελθόν ο Πιόλι από την Μίλαν 23/04/2024 Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει οριστικά να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι, όπως σχετικά αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ιντερ με 2-1. Η φετινή σεζόν των «ροσονέρι» ήταν απογοητευτική, αφού έμειναν νωρίς εκτός από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Επίσης αποκλείστηκαν από την Αταλάντα στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ στο Champions League βγήκαν τρίτοι και στο Europa League η Ρόμα τους απέκλεισε, επίσης, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.   Παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν ανανεώσει εδώ και μήνες το συμβόλαιο του Πιόλι έως το καλοκαίρι τ
15:51 23/04/2024

Το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Deaf Champions League 2024» διεξάγεται στα γήπεδα της πόλης μας

sportime.gr
Η κορυφαία διοργάνωση Deaf Champions League στην Ελλάδα! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
13:47 23/04/2024

Άστον Βίλα: Αρχίζει να κουράζεται και στράφηκε στον κόσμο της - Θα αλλάξει προσέγγιση ο Έμερι;

fosonline.gr
Στο μυαλό του Έμερι, η απόφαση για το αν πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο κυνήγι της πρώτης τετράδας και της θέσης στο Champions League που αυτή φέρνει ή στην κατάκτηση ενός τροπαίου είναι ανύπαρκτη. Αντέχει όμως η Άστον Βίλα;
11:50 23/04/2024

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Φερεντσβάρος, στον δρόμο για το Final 4 του Champions League

Gazzetta
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την αήττητη Φερεντσβάρος στον Πειραιά, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο Final 4 του Champions League.
10:02 23/04/2024

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

in.gr
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.
10:01 23/04/2024

Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών: Πρεμιέρα με τρεις νίκες για τις ελληνικές ομάδες (video)

pressaris.gr
Με το δεξί μπήκαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες στην πρεμιέρα σήμερα (Δευτέρα, 22/4), του Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών, που διεξάγεται στη χώρα μας και στα γήπεδα των Δήμων Βούλας- Βάρης-Βουλιαγμένης. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, με τη στήριξη του Δήμου Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης. The post Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών: Πρεμιέρα με τρεις νίκες για τις ελληνικές ομάδες (video) appeared first on pressaris.gr.
00:10 23/04/2024

Σάντα: «Τα δώσαμε όλα αν και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε» (vid)

fosonline.gr
Ευχαριστημένη παρά τη δεύτερη θέση στο Champions League δήλωσε η Στεφανία Σάντα. 
23:48 22/04/2024

Κόλιανιν: «Πιστεύω στην ομάδα»

fosonline.gr
Για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τον προημιτελικό όμιλο του LEN Champions League μίλησε ο προπονητής των νταμπλούχων, Χέρβο Κόλιανιν. 
23:48 22/04/2024

Σιούτη: «Στον Ολυμπιακό στόχος μας είναι κάθε χρόνο η κορυφή στην Ευρώπη»

fosonline.gr
Στην καλή πορεία του Ολυμπιακού φέτος στο Champions League στάθηκε η Χριστίνα Σιούτη. 
23:48 22/04/2024

Ρόμα-Μπολόνια 1-3: Μια ανάσα από το Champions League οι Ροσομπλού

aek1924.gr
Η Μπολόνια έδωσε συνέχεια στη φοβερή της σεζόν με ακόμα μια σπουδαία νίκη. Οι Ροσομπλού «προσγείωσαν» τη Ρόμα και με το 3-1 στο «Ολίμπικο» έκαναν ακόμα ένα βήμα προς το Champions League της επόμενης σεζόν. Αποφασισμένη για… ταξίδι στα αστέρια η Μπολόνια, συνέχισε τη φοβερή της σεζόν με πάρτι στο «Ολίμπικο»! Με το δικό της […] The post Ρόμα-Μπολόνια 1-3: Μια ανάσα από το Champions League οι Ροσομπλού appeared first on AEK1924.gr.
23:37 22/04/2024

Η Μπολόνια πήρε διπλό στη Ρώμη και “κλείδωσε” τους ομίλους του Champions League (video)

pressaris.gr
Τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της προσεχούς περιόδου «κλείδωσε» η Μπολόνια για πρώτη φορά στην Ιστορία της. The post Η Μπολόνια πήρε διπλό στη Ρώμη και “κλείδωσε” τους ομίλους του Champions League (video) appeared first on pressaris.gr.
23:10 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load