Νίκος Χατζηνικολάου:Μας δείχνει & τα τέσσερα παιδιά του σε μια υπέροχη φώτο

08:06 - 25/08/2020

Η υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα 4 παιδιά του τρέλανε το Instagram και όχι άδικα!

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: Η σπάνια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τέσσερα παιδιά, έναν γιο Πάνο, από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, και άλλα τρία παιδιά που απέκτησε με τη Κρίστυ Τσολακάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: H σπάνια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές [Εικόνα]

Ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου με την Έλενα Κατρίτση και τα τρία παιδιά του με τη Κρίστυ Τσολακάκη ποζάρουν αγκαλιασμένα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

H σπάνια φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου με τα τέσσερα παιδιά του: Τα αστέρια μου

Πολιτική απορρήτου Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.Κρυπτογράφηση: Όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.Προσωπικά Δεδομένα: Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρο

Διαβάστε το στο spoilers

O Nίκος Χατζηνικολάου μας δείχνει τα πανέμορφα παιδιά του

O  Νίκος Χατζηνικολάου  εκτός από πετυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής είναι και ένας ευτυχισμένος μπαμπάς! Έχει τέσσερα παιδιά, τον μεγάλο του  γιο Πάνο, από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, και τα  τρία παιδιά που απέκτησε με την σύζυγο του Κρίστυ Τσολακάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα. Ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του με τα 4 πανέμορφα παιδιά του και έγραψε: "Τα αστέρια μου! Το καλοκαίρι της καρδιάς μου!".    

Διαβάστε το στο entertv.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: H φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές

"Τα αστέρια μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες