#Νίκος Χατζηνικολάου

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Νίκος Χατζηνικολάου…

sportime.gr
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε αποκαλύψεις καρδιάς! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
13:46 03/03/2024

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα

fimes.gr
Σε άσχημη φάση ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Περνάει δύσκολες ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για διαδικτυακή απάτη με τη χρησιμοποίηση του ονόματός του. Ο δημοσιογράφος εκφράζει την πεποίθησή του ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους απατεώνες και καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε ψευδή […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα.
21:37 02/03/2024

«Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι ακόμα πολύ δύσκολα, δεν έχω επανέλθει»

zappit.gr
Την Ελισάβετ Μουτάφη μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό της […] The post «Έσπασε» η Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι ακόμα πολύ δύσκολα, δεν έχω επανέλθει» appeared first on Zappit.
01:00 23/02/2024

Δημοσκόπηση Marc: Ηγεμονία ΝΔ, αγωνία για την ακρίβεια, «ναι» στα μη κρατικά πανεπιστήμια

matrix24.gr
Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1 παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης. Στο πρώτο μέρος, η ΝΔ κατέγραψε 38,5% στην εκτίμηση ψήφου. Δείτε [...]
20:46 25/01/2024

Δημοσκόπηση Marc: Ηγεμονία της ΝΔ – Κάτω από ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα ποιος κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση

paraskhnio.gr
Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης, παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης, το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1. Στο πρώτο μέρος, η ΝΔ κατέγραψε 38,5% στην εκτίμηση ψήφου. Στο ερώτημα «Που οφείλεται η ακρίβεια και οι αυξήσεις στην αγορά;» οι συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 απάντησαν ότι κατά Το άρθρο Δημοσκόπηση Marc: Ηγεμονία της ΝΔ – Κάτω από ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα ποιος κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 25/01/2024

Δημοσκόπηση MARC: Πρώτη η ΝΔ και στις Ευρωεκλογές – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Μάστιγα η ακρίβεια

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Το δεύτερο μέρος από την δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης. Στο ερώτημα «Που οφείλεται η ακρίβεια και οι αυξήσεις στην αγορά;» οι συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 απάντησαν ότι κατά 39% φταίει η κερδοσκοπία επιχειρήσεων και τα καρτέλ, 24,9% φταίει η κυβερνητική […] Το άρθρο Δημοσκόπηση MARC: Πρώτη η ΝΔ και στις Ευρωεκλογές – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Μάστιγα η ακρίβεια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 25/01/2024

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Κώστα Κόκλα

zappit.gr
Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 24:00 ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο Ενώπιος Ενωπίω τον Κώστα Κόκλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμάται […] The post Ενώπιος Ενωπίω: Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Κώστα Κόκλα appeared first on Zappit.
17:00 07/12/2023

Όταν ο τ. ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος «έφερε στο φως» ένα καίριο επιχείρημα υπέρ της επιστροφής στην Ελλάδα των Γλυπτών του Παρθενώνα

olympia.gr
Σήμερα, στην πρωϊνή εκπομπή του στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου υπενθύμισε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, «έφερε στο φως» -μιλώντας γι’ αυτό εντός και εκτός Ελλάδας– ένα καίριο επιχείρημα υπέρ των θέσεων της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Ήταν η «μαρτυρία» του […] Όταν ο τ. ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος «έφερε στο φως» ένα καίριο επιχείρημα υπέρ της επιστροφής στην Ελλάδα των Γλυπτών του Παρθενώνα - olympia
13:28 29/11/2023

Στις 27/11 το 3ο Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας – Το πρόγραμμα

agrinionews.gr
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) προσκαλεί στο 3ο Συμπόσιο Ιχθυοκαλλιέργειας 2023, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στο Athens Marriot Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα «Μετασχηματισμός και ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη». Το πρόγραμμα: 9:30 - 10:00  Εγγραφές 10:00 - 10:15  Άνοιγμα Συμποσίου Νίκος Χατζηνικολάου, Εκδότης - Διευθυντής Realnews Χαιρετισμοί Καθ. Γιώργος Κεχαγιάς, Κοσμήτορας Γεωπονικών επιστημών, Πανεπιστήμιο Πάτρας 10:15 - 10:45 Συνέντευξη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενά
19:46 21/11/2023

Ενώπιος Ενωπίω: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει κριτική για τη συνέντευξη που πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» από τον κύριο Στέφανο Κασσελάκη. The post Ενώπιος Ενωπίω: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη appeared first on Youfly.
16:58 17/11/2023

Ο Κασσελάκης στον Χατζηνικολάου

tilegrafimanews.gr
Τα βέλη του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τι μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ λέγοντας πως είχε εμμονή με τους φόρους, εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα, έριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και τον δημοσιογράφο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί χαρακτηρίζοντάς τες ως τραμπικές. Κατά την εκκίνηση της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε επί του προσωπικού και κλήθηκε να απαντήσει για τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος. Ο ίδιος είπε πως όλα ξεκίνησ
01:46 17/11/2023

Live Κασσελάκης: Είμαι απόλυτα Αριστερός – Τραμπικές μέθοδοι από όσους δεν αποδέχονται την εκλογή μου – Τι είπε για Τσίπρα – Τι είπε για αυτόν ο Τάιλερ

eleftherostypos.gr
Εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και τον δημοσιογράφο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο κ. Κασσελάκης τοποθετήθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις μαζικές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών από […] Το άρθρο Live Κασσελάκης: Είμαι απόλυτα Αριστερός – Τραμπικές μέθοδοι από όσους δεν αποδέχονται την εκλογή μου – Τι είπε για Τσίπρα – Τι είπε για αυτόν ο Τάιλερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 17/11/2023

Πρόσωπο με Πρόσωπο: Στο επίκεντρο η ακρίβεια – Απόψε στις 24:00

real.gr
Απόψε, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι καλεσμένοι του στην εκπομπή “Πρόσωπο με πρόσωπο“, βάζουν στο επίκεντρο της εκπομπής το πρόβλημα της ακρίβειας, που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα νοικοκυριά.
06:09 09/11/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά»

zappit.gr
Την Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον σύντροφο της, Διαμαντή Καραναστάση φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της […] The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Βλέποντας τον Διαμαντή με τα παιδιά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να έχω παιδιά» appeared first on Zappit.
02:00 03/11/2023

Ένταση με Κούγια – Χατζηνικολάου: «Μην φωνάζετε βγαίνει σε κακό»

Newsique.gr
Έναν έντονο διάλογο είχαν στον “αέρα” ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αλέξη Κούγια κατά την διάρκεια της συνέντευξης του γνωστού ποινικολόγου σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αναλυτικά ο διάλογος: Νίκος Χατζηνικολάου: Κύριε Κούγια, εγώ θέλω να κάνω ερωτήματα. Δεν είστε εδώ για να αγορεύσετε. Αυτά τα είπατε στο δικαστήριο; Κι αν τα είπατε γιατί παραιτείστε […] Το άρθρο Ένταση με Κούγια – Χατζηνικολάου: «Μην φωνάζετε βγαίνει σε κακό» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
20:58 20/10/2023

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο σπουδαίος Διδυμοτειχίτης τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

alexpolisonline.com
Κείμενο του Ιωάννη Α. Σαρσάκη (Καστροπολίτη) Πριν από πέντε χρόνια, στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, εξμέτρησε το ζην μια σπουδαία προσωπικότητα της ελληνικής και όχι μόνο λυρικής σκηνής, πρόκειται για τον Διδυμοτειχίτη διεθνούς φήμης τενόρο Νίκο (Κόλλια) Χατζηνικολάου. Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1922, ο πατέρας του Χριστοφίλης καταγόταν από την ανατολική Ρωμυλία και η μητέρα του Μάρθα Γκούξου καταγόταν από τον Κυπρίνο. Το σπίτι τους ήταν στον συνοικισμό επί της οδού Μαυροκορδάτου (δίπλα στο σπίτι του παλαιού δημάρχου Διδυμοτείχου Μιχαήλ Καρακώτσογλου, σύμφωνα με την μαρτυρία του κου Παντελή Αθανασιάδη).Σε συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Κάργα για το περιοδικό "Βορέας", αναφέρει για τα παιδικά του
02:53 20/09/2023

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

zappit.gr
Με αιχμή τη δημοσιογραφική έρευνα, την ψύχραιμη παρουσίαση των γεγονότων και την ουσιαστική καταγραφή όλων των απόψεων, το Κεντρικό Δελτίο […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.
16:00 01/09/2023

Νίκος Χατζηνικολάου: Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα του, ανήμερα της γιορτής του – «Ζεις μέσα στην καρδιά μου»

tlife.gr
Ένα ιδιαίτερα δύσκολο καλοκαίρι βιώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς τον περασμένο Ιούνιο έφυγε από τη ζωή To άρθρο Νίκος Χατζηνικολάου: Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα του, ανήμερα της γιορτής του – «Ζεις μέσα στην καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 15/08/2023

Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω»

okmag.gr
Μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του που δεν ζει πια, έκανε ο ο Νίκος Χατζηνικολάου. Με αφορμή τη γιορτή του κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου που θα ήταν σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος, πόσταρε μια φωτογραφία του στα social media. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram και έγραψε: «Πατέρα μου […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω» appeared first on OK! Magazine.
08:58 15/08/2023

Συγκινεί ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν είσαι εδώ να σου μιλήσω, ζεις μέσα στην καρδιά μου»

zappit.gr
Σε μια τρυφερή δημοσίευση προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram […] The post Συγκινεί ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Δεν είσαι εδώ να σου μιλήσω, ζεις μέσα στην καρδιά μου» appeared first on Zappit.
00:00 15/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load