Οι Χάρις Αλεξίου και Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετούν συγκινητικά τον Γιάννη Πουλόπουλο

01:12 - 26/08/2020

Σε μεγάλη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου στα 79 του χρόνια, η κηδεία του οποίου θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με δάκρυα στα μάτια η Μελίνα Ασλανίδου στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου, ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Ασλανίδου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο (φωτο)

Η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.                   Καλό ταξίδι …..Γιάννης Πουλόπουλος …#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί, αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφράσω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα … οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινίες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια.          ... > Διαβάστε όλο το

Διαβάστε το στο spoilers

H Eλλάδα αποχαιρετά τον Γιάννη Πουλόπουλο!

Οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι αλλά καιο πλήθος Ελλήνων που αγάπησαν τον Γιάννη Πουλόπουλο τον αποχαιρετούν αυτή την ώρα στο νεκροταφείο Κηφισιάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν  δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια. Πρώτες έφτασαν η σύζυγος του Μπέτυ και η μονάκριβη κόρη του Άντα. Η φωνή που σημάδεψε την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σώπασε για πάντα το βράδυ της Κυριακής με τον τραγοουδιστή να φεύγει από τη ζωή στα 79 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς ξεπικρίζουμε και συντηρούμε τις επιτραπέζιες ελιές

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης